Vilket drama!

2011-03-21, kl. 06.30

Jättetrevligt möte i Korpis igår eftermiddag. Resan underlättades av bandyfinalen Sandviken-Bollnäs på uppvägen - dock fick jag inte vara med om upplösningen. Och tyvärr förlorade Bollnäs - klart jag var tvungen att vara solidarisk med släken i Bollnäs - och det var ju inte svårt - Sandviken presenterades som storfavorit - så det var naturligt att hålla på "david".

Det var tur att Skellefteåmatchen låg före Luleåmatchen - hade inhöstat en seger innan det rafflande slutet på Luleåmatchen. Själv hänger jag inte riktigt med i regelverket utan började tänka på att stanna på en parkeingsplats vid eventuell straffläggning.

Kuriren toppar idag med "Falska fakturor..." från Ekfors. Styrman anser sig inte behöva följa något regelverk alls. För övrigt hade han bytt skylt på huset såg jag när jag var till Ö-torneå förra veckan. Associationen med sossarna och nazistsymbolen har utbytt mot en bild av Maud Olofssn med korslagda benknotor  och texten "Eljuntans minister"

Toppar och toppar - både NSD och Kuriren har förstås halva ettan med Luleå hockey. Och inget fel i det förstås. Men inte utan att jag undrar hur intresse och entusiasm ska kunna uppbådas i 14 matcher till. För visst är det insatsen för ett SM-guld. Eller hur är regelverket.

Känns hemskt att önska livet ur folk - men verkar vara enda utvägen för att få lugn i Libyen. Ofattbart att karln kunnat hålla sig kvar så länge. Man önskar bara att FN:s insatser blir snabba och framgångsrika.

Bengt har namnsdag och gratuleras. Grattis också till sektledaren i Arjeplog - Alf Sundström. Stenmarkgenerationen - 56:orna - uppnår aktningsvärda 55 i år.

Nu väntar lite tvätthängning.  Sen bär det i väg till jobbet. Lunch med SV idag. Sen ska dygnsmätare för blodtrycket kopplas på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback