Äntligen!

2011-10-27, kl. 06.30

Dags för Fylking special - ÄNTLIGEN! Debatt om arenahysterin."Man pratar hela tiden om de ekonomiska fördelarna med en ny arena. Hur den skapar jobb och förnyar staden. Men alla oberoende ekonomer kan enas om att det argumentet är någonstans mellan överdrivet och komplett nonsens, säger Neil deMausse".
Idag på Kurirens ledarsida.

En riktig "solskenshistoria" fick jag mig till livs när jag hämtade ovanstående länk. Om tjuven som upptäckte att han stulit en lager med vänsterskor. Han - för det är väl en han? - får väl försöka klaga hos konsument Luleå.

Mindre solsken över anlagd brand i Bergviksskolan. Tur nog - eller skickligt nog - kunde räddningstjänsten begränsa elden. Blir dock något irriterad över att räddningschefen talar om "pojkstreck". Dålig signal!

Trist det här också - om smuggling av de återvändande Libyensoldaterna. Kastar skuggor över deras fina insatser - tyvärr. Stig-Björn Ljuggren skrev häromdagen att om man gör anspråk på att bli statsminister ska man ha förnuft som går vida över skrivna instruktioner - detsamma gäller här!

ÄNTLIGEN - tål att upprepas även för den uppgörelse som toppmötet kom fram till i natt. Intressant uppgift igår om att Kina är beredd att hjälpa till. Solidaritet från Kina - medan våra egna vänsterkrafter försöker dra politiska poäng genom att försöka få folk att tro att skuldsättning i euro är farligare än skuldsättning i drachmer.Det är förstås skuldsättningen som är galen och problemet - inte vilken valuta som används.

Idag fördelas dagen mellan jobb- mammografi-jobb-träning i nämnd ordning. Därefter - ungegär vid 16-tiden - blir det fri tid.

Igårkväll var jag till stan och tittade på ljusfestivalen - imponerande ljusspel vid museet - och himla vackert runt stadsparken. Verkligen en levande stad igårkväll - med massor av folk i rörelse. Bra initiativ i höstmörkret!

Kom inte ihåg att kolla om domkyrkans tornur kommit igång igen. Har lite samma problem med mitt armbandsbur. I morse hade det sackat så jag sov till 05.40.

Sömn och ljus - bra för viktnedgång - då borde jag med andra ord ha bäddat bra för en lyckat vägning på Viktväktarna på måndag - omedvetet.

Sovningen så länge innebär dock att jag inte har så mycket tid för reflektioner här på bloggen.

Men ska Sabina gratuleras på namnsdagen - Ausfelt särskilt ihågkommen. Grattis!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback