Flyt

2011-10-14, kl. 07.00

Verkar som vi har flyt idag - mina ombud flyger till Arlanda och bilar sen hit till Karlstad. Luleåplaner är 20 minuter före tidtabell och Kirunaplanet dito 15 minuter.

Fast det kan väl knappast anses som flyt att starta landsmötet samma dag som Juholt tvingas avgå?

En bra dag igår - träffade många gamla vänner - och än fler lär det ju bli idag.

Har läst lokaltidningarnas e-tidningar. Konstigt att jag minns mycket mindre när jag läst på nätet än när jag har tidningarna i handen. Fast egentligen är det inte så konstigt - vi lyssnade igår på teorier om inlärning - och det handlar om alla sinnen. Att känna tidningen i sin hand betyder nog någon procents mer inlärning?

Minns dock att NSD gör ännu ett avslöjande om "korruption". Lars Näsvall har varit
den gode givaren - med skattebetalarnas pengar. Tror det finns mycket mer att avslöja i den här branschen! Kommunen själv borde göra en revision på detta - finns nog många "småpåvar" som gör sig populära på detta sätt.

Förlust för Luleå hockey - för min del smärtar det mindre när det är mot Skellefteå. Jag vill att det ska gå bra för dem också. En rättvis fördelning kan vara att de båda vinner sina respektive hemmamatcher!

Noterar också att NSD:s ledarsida inte med ett ord nämner Juholtaffären. Måste vara unikt i tidningsvärlden i dag?

Nu ska jag kolla om flytet fortsätter - om mina ombud har landat.

Inte säkert att jag kommer att kunna blogga mer här från Karlstad. Får ju en rumskompis -Carola - som kanske måste få lugn och ro på morgonen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback