Kartlagd

2011-10-11, kl. 06.30

Min doktor ville veta vad jag gjorde den 4/4 vid 14-tiden. Blodtrycket hade rusat vid den dygnsmätning jag gjorde då. Tur jag har bloggen. Klockan 13 skulle jag fajtas med Försäkringskassan och sen skulle jag träna. Undra inte på att värdena låg högt! Och rätt fascinerande att jag kan kartlägga med liv via bloggen.

På avdelningen hälsa kan jag meddela att jag nu fått kallelse till SuS för mätning av nervledningshastighet. Spännande. Undersökningen ska ta mellan 30-60 minuter.

Denna morgon rusar dock inget tryck. Uppstigen i någorlunda tid. Hämtat tidningarna och konstaterat att någon snö inte gjort entré.

Båda lokaltidningarna toppar med Tomas Johansson försvinnande. Fast i Kuriren heter han Thomas med H - en petitess kanske - men ogillar när namn stavas fel. Ikväll tar
TV 3:s Efterlyst upp fallet. Måste jag nästan se - kan undra bara om det krockar med fotbollen?

Annars är det ju mest Juholt i både tidningar, radio och TV. En historisk dag igår sägs det - när en statsministerkandidat utsätts för en förundersökning gällande misstanke om bedrägeri. Men leden har slutits nu - TV:s rundringning till distrikten visade på uttalat förtroende för Juholt. Och nu ger sig OA in i debatten och försöker förringa förseelsen. Menar att om Juholt sammanbott i Oscarshamn istället för Stockholm skulle det inte varit något problem. Men bortser från att Juholt då absolut inte fått ersättning för en 4-rummare. Men trots allt tydligen få ledar(S)idor som försvarar Juholts beteende,

Men den enes död.. Hägglund välkomnar säkert debatten runt Juholt - ger honom lite andrum. För det var en skadskjuten Hägglund i debatten i söndags. Som dessutom inledde med att instämma med Reinfeldt istället för att lyfta KD, Ska bli spännande att iaktta Juholt i onsdagens debatt. Om han nu inte tar time-out som OA faktiskt föreslår?

Pärlband av konstigheter har kantat Juholts första sju månader säger dom just nu på TV. Bra beskrivning!

Erling och Jarl har namnsdag - grattis alla ni som heter så.

Och äventyret fortsätter som en känd krönikör brukar skriva. Men så äventyrligt blir det inte idag - vad känt är. Jobb och träning. Och kvällen räddad med fotboll och Efterlyst.

Apropå äventyrligheter kan det väl berättas att svärdottern sitter hemma med en rejä gipsklump på högra underbenet och foten. Avsliten hälsena vid motionsbasket i söndags. Var det någon som sa att det var nyttigt med motion.

Ha en bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback