April, april!

2012-04-01. kl. 07.00

Så var det lätt att datera rätt - ny månad och gamla traditionen med aprilskämt. Men undrar om det det håller på att dö ut? Eller är det bara för att den iår infaller på en söndag ocha avsaknad av lokala papperstidningarn.

Gör iaf tummen upp för NSD idag - som har ett litet fyndigt skämt - bara synd att man inte lagt inte det med möjlighet till kommentarer - men det kanske man hade?

För Kuriren gäller antingen tummen ner eller så rullgardin ned för mig - för då är jag lurad!

Basket igår utan större framgångar - ett litet lag på 6 spelare dvs bara 1 avbytare - och av dessa var två skadade och fick byta av varann för att orka - var det kanske inte så konstigt att det blev två förluster av två möjliga.

Eftermiddagen skulle tillbringas mot en solig vägg. Men vädret var som vindflöjeln med gumman och gubben - när den ena var inne så var den andra ute. Så var det med solen igår också - när jag var inne så strålade den så gott. Men när jag kom ut gömde den sig bakom molnen.

Kan se ut som om det blir bättre idag - iaf strålar den nu. Här ska nu bli lite inneröj först - inte vet jag hur "jerusalems förstörelse" såg ut - men jag kan tro det liknade hur mitt kök ser ut nu. Lite tvätt ska det bli också.

Det var förmiddagen det - eftermiddagen försöker jag formera om från ett måste till något socialt och trevligt. Får se hur jag lyckas.

Ha en bra första april - och låt er luras i måttliga mängder.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback