Solen på semester!

2012-04-10, kl. 07.00

Himla bra tajmat - idag när de flesta av oss ska till jobbet - ja då har solen åkt på semester. Åtminstone här i Sunderbyn. Här har den jobbat intensivt sen i torsdag - men idag är det helmul och minus 5 grader.

Riktigt bra påskhelg - gillar upplägget - påtvingat lugn för fredagen - lite upplivat på lördag - och så vilar vi påskdagen. Och annandagen - kan vi förvalta som vi bäst tycker.

Själv drog jag till jobbet - bara för en kort planering inför veckan. Men när jag hamnar med bokföring och det som är nära det - då blir tillvaron så rolig att jag glömmer tid och rum. Kan bara säga att jag inleder idag med ett rejält plus saldo på flexkontot. Men det känns som om kroppen är med mig så ingen fara.

Fordon av det mindre olycksbenägna slaget är väl rullatorerna - men i helgen har det inträffat två stycken -
en i Boden och en i Luleå.

Tycker som inte det hänt så mycket i nyhetsväg - men NSD rubricerar med "Dystert facit": mordbrand, mordförsök och våldtäkt.

Dyster också för Northlands - denna artikel skriven innan matchen - men tyvärr så blev det förlust mot Telge. Men vi tar dom hemma på onsdag - och GULDET förstås. 

idag gratulerar jag Inger som blir pensionär på riktigt - har tjuvtränat - lite iaf - under ett år.Och förhoppningsvis är hon på samma ställe som solen och firar dagen.


Och så kusin Lars "Lollo" Nilsson förstås - dags att börja tagga upp honom inför storkalaset vi förväntar oss om två år.

Kritiskt tänk - det måste upp på schemat för kommande generationer. Tänk att nästan alla trender vi ser - så nog är det någon eller några som ligger bakom och manipulerar oss. Tänkte på det när jag läste på Kurirens debattsida idag - "Veganmat hot mot folkhälsan". SÅ viktigt att tidningarna verkligen släpper fram galna åsikter från alla håll så att vi själva kan väga och bedöma. Inte länkbar än.

Men då hittade jag denna - värd att vidarebefordras till er som inte läser Kuriren dagligdags. Östmans krönika sen i lördags om - röda ägg. Själv noterar han att han inte använder benämningen rötägg. Ja även detta var bättre förr - iaf elakare - då kunde man förvänta sig både förlorade ägg och  rötägg. Minns inte riktigt - men själv fick jag väl något med travestering på strutsägg - kan tänkas.

Idag blir en normaldag på jobbet - om det nu finns några normala. Fast kommer på att Carola ska hälsa på oss idag - eller i morgon. Och på torsdag kommer inte bara "amerikafararna" hem - då kommer revisorerna också. Hur nu detta ska synkas.

Njut nu av denna tisdag som du fått bara så där! Och heter du Ingvar eller Ingvor -så fira lite särskilt - för ni har namndag. Grattis!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback