Nytt år!

2012-08-05, kl. 08.00
 
Kan Ulrik ha namnsdag idag? Så är det enligt mors "blombok"  - men den är rätt gammal. Arne igår, Ulrik idag och Sixten i morgon? Okej då¨- känns som om det kunde vara så. Mina fastrar Lisa och Henny dom kunde ju rabbla vilka som hade namnsdag.
 
Bilfri dag igår .- lämnade inte "tunet". Gjorde allt och intet. Tvättader täcken och kokade hjortronsylt. ¨Nädå jag har inte plockat - köpta bär sen i fjol. Lite OS tittande mellan varven, Centimetrarna alltid på fel sida - sett ur svenska synpunkt. Finns det något kvar att hoppas på? Eller blir det ett historiskt sett uruselt OS - sett ur medaljutdelning.
 
Stökigt verkar det ha varit på Luleåkalaset. Känns som om det överlevt sig själv - eller så är det bara jag som blivit gammal.
 
Fö noterar jag att Jan L Lindgren signerat ovanstående artikel - liksom en identisk i NSD, Liksom flertalet små artikelar som publicerats i både Kuriren och NSD. Enligt uppgift är det en snubbe som jourjobbar åt hela Norrköpingskoncernen under helgerna. Gillar det dock ändå inte - nog är det steg mot en länstidning. Och har tidningarna råd att bevaka varenda rörelse på festivalet och liknande - så nog borde de har råd med var sin nyhetsreporter även under helgerna.
 
Gott NYTT ÅR kan man nästan önska idag. Även om jag mjukstartade lite förra veckan så är det imorgon som är den officiella första dagen efter semestern - och lite av nytt år är väl det.
 
Ska gymträna efter kl. 13 - de öppnar då - och då blir det väl en tur förbi jobbet och se att det står kvar. Påminner mig om att jag måste inhandla kaffe.
 
Hett tips inför veckan är att Christina Lugn tvingas avgå.
 
Idag får Kerstin hit barn och barnbarn så nu blir det liv i huset under några dagar.
 
Ha en bra söndag.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback