"Susannor" i badet

2012-08-17, kl. 06.30
 
Vin och vatten igår - glömde telefonen hemma. Och upptäckte det faktiskt inte förrän efter en dryg timme på jobbet.Utsamtalen inga problem förstås - både fast och annan mobil - men nyfikengenen skrek - tänk vad den låg därhemma och ringde! Dålig start!
 
Dagen inleddes med fotografering så jag kände mig som värsta fotomodellen. Resultat ska förhoppningsvis synas på FB - och kanske här på bloggen - om någon dag. Bra start!
 
Skulle valbereda igår -men efter ett antal misslyckade försök till telefonkontakt gav jag upp - stängde jobbet - och drog hem till Berigårn. Sol och 25 grader - inget läge för annat än bara finnas till och njuta. Troligen så gjorde väl mina tänkta telefonpartner detsamma!
 
Kerstin "lurade" iväg mig till Näset - följde med ut i vattnet med henne - dock med solklänning och telefon. Fast hade jag inte haft det så hade jag nog kunnat tänka mig ett dopp - faktisk så isade det inte runt benen. Nu nöjde jag mig med att hålla kryckan med Kerstin doppade sig. Vi var faktiskt ensamma "susannor" i badet när vi gick ut - sällskap bara av två vattenskotrar - vilket inte kändes så där ritkigt bekvämt. Var, när och hur har de rätt att störa idyllen på badplatser?
 
Tänkte bara skriva om sånt i tidningarna som gjort mig glad - men så lyfter jag på Kuriren - som har ett stort uppslag om SSU-bedrägeriet. Inte fusk - utan grovt bedrägeri (i sig gör den distinktionen mig glad). Men irriterad gör det mig att Karin Åström fortsätter som kejsaren med de nya kläderna - SÅ glad att SSU-tagit initiavtiv till polisanmälan. Så framgår det så tydligt av artikeln att de som nu styr i SSU - de motsatte sig polisanmälan till en början - de ville kolla själv först. Annie Lööf "kollade själv först" - de har fått Pagrotsky att KU-anmäla!!. Och SSU - centralt ville fördröja - och SSU-Piteå - senaste bedrägerihärvan - de har inte polisanmält själ
 
Glad blir jag för rubriken i NSD - om att miljänämnden säger nej till höghus - de nere på varvet. För min del är det helt okej att bygga på "gröna huset" - men höghusen nere på stranden är det bra om det ger tusan i att ge bygglov för!!
 
Ska rappa på att ta mig till jobbet - och försöka vara lika snabbt därifrån. Är utlovad halstrad strömming här på Berigårn vid en lite sen lunch.
 
Vi gratulerar Verner idag - tillsammans med Valter. En Verner har funnit här i huset - Evy och Ullas pappa - honom tänker jag särskilt på.
 
Och så en riktig överraskning - ni - det är fredag idag! Ett sista ryck - sen får i njuta en hel helg.
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback