Godmorgon världen!

2012-02-02, kl. 06.00

Känner mig nyvaken, yrvaken återvänd till livet och världen. Det blev inte något besök på jobbet igår - lite jobb blev det ju ändå så blir det ju så fort man har en dator i närheten. Efter skjutsen av Lisa till tandläkaren kom jag på att en god idé kunde vara att köra in min isiga - och glasfyllda - bil i Jens garage. Där blev det avisning och dammsugning av glassplitter. Under tiden slog febern till lite extra. Så jag for hem och sov - från klockan 16 till klockan 3 i natt. Vaknade feberfri! 

Och skulle det bara någon feberrest kvar så försvann den nog när jag hämtade tidningarna - minus 23 på Bärigårn - garanterat myggfritt!

Idag hoppas jag att de ringer från Bosses Bil & Motor om att min bakruta har kommit. Överkastet i indisk bomull håller kylan ute rätt effektivt - men "snökanonen" oroar. Dock verkar det
på den här länken att den stannar söder om Stockholm - tacknämligt!

NSD inleder idag en serie "Gilla Norrbotten" - temat idag är "Vårt kynne är speciellt" - och kan det vara annat som härdas i denna natur och klimat?

Kuriren toppar idag med att "Kontanstoppet ger LLT trubbel" - inte oväntat alls. Hur tänkte man då man införde kortbetalning på bussarna? Inte alls kan man nog säga. Måste finnas andra tekniska lösningar idag - sms-tjänsten till exempel som man av någon anledning spolat. Risk för fusk hävdar man - och höga avgifter för tjänsten. Ibland bedrar snålheten visheten.

Bergvikens äldreboende blir 28 miljoner dyrare än beräknat - ett påslag på nästan 25%. Bygget fördyras av en energisatsning påstås det - rimmar illa med att man behöver 2 miljoner extra i driftsbidrag per år. Och allt detta bara för att man kände sig tvingad att bygga om Bergvisskolan så att den inte kunde hyras av en friskola.

Ingen att gratulera på namnsdagen idag - Kyndelsmässodagen. Så där ja - om ni klickade på länken så blev ni också påminda om dess betydelse.

Idag är jag ivrig att komma till jobbet - vi ska få en gäst till förmiddagsfikat. Behöver få undan lite innan dess.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback