Utsläppt

2012-02-10, kl. 07.00

Äntligen utsläppt i cyberrymden. "Inget nät" har blivit för vanligt förekommande för att det ska vara normalt. Märkligt att jag kommer ut med "smartfånen" men inte med datorn. Fast ibland är det dessvärre fel med båda - då blir man frustrerad - man kan ju inte ens söka medlidande på FB.

Absolut viktigast idag - Lisa 12 år. Grattis, grattis! Kommer på uppvaktning i morgon!

Viktigast igår - att jag körde en rejäl träning. Det var TUNGT som satan - funderingar om hur idiotiskt tråkigt det var att gå på bandet och ändå inte komma någonstans. "vad är det som går och går men aldrig kommer till dörren" - inte bara klockan som i barndomens gåta - utan en massa vuxna stollar som stod och trampade liksom jag. Nåväl - en stor seger att lik förbaskat komma fram till 3 km. Och sen höja vikterna på en del av övningarna. Det går framåt!

Någon hockey blev det inte för mig som tänkt - Sunderby kabel har en himla massa kanaler - men förstås inte 10:an. Vet inte ens hur det gick i hockeyn?

NSD toppar med ett vårdbiträde som felaktigt blivit avstängd från jobbet - misstänktes för att ha skållat en hjälptagare i duschen. Vilket visade sig vara bältros! Måtte finnas en osund nervositet i den organisationen.

Sunt iaf att en annan vårdtagare som avlöjats
drogad på jobbet blivit avstängd. Lite märkligt tycker jag det är man inte offentliggöra var det inträffat. Egentligen inte alls nödvändigt kanske - men jag gör jämförelsen med "skandaler" på privata aktörer misskötts sig - där får vi interiörer på bild på "pottnivå". Med det offentliga med sin öppenhet aldrig behöver schavottera?

I Kuriren toppar med "Eskil" - den nya turbåten i skärgården. Äntligen klart med upphandlingen - efter alla turer.

Och polisen i Norrbotten ska få vinterkängor - inte på grund av mediadrevet enligt Per Karlsson polisen - utan om tjänsten så kräver - kanske idag eller om en vecka beroende på om det är nödvändigt för tjänsten. Per som lever och bor här borde inte behöva fundera - men det sa lite om hur polisen ser på mediasroll. Minsann inga eftergifter åt såna opinioner - även om de har rätt.

Irriteras över Expressens nya look - med en "blippande" löpsedel högst upp. Är väl för saktelig - hinner precis se något intressant så försvinner den.

Irriterande också att jag inte riktigt får ordning på uppstigningen - får aldrig den tid jag vill för att skriva av mig på bloggen. Massor med mer jag skulle vilja kommentera - lokaltidningarna. Men förutom lite (bara lite idag iaf) översovning så har jag "svartaxi" jobb idag. Ska hämta Jens vid bilverkstan och föra honom till Morgonrock.

Men sen blir det jobbet - tidig ankomst - så kanske jag hinner med en träning i em.

Skratt, skratt - ser att jag kommenterat gårdagens Kurir - upptäcker det när jag ska kolla vem som har namnsdag. Och tänk jag minns inte ens vad de toppade med idag. Men jag minns att Iris har namnsdag - grattis Iris Sundström!

Ha en bra fredag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback