Fortsättning följer

2012-01-22. kl. 08.00

För den som inte vill läsa eller skriva om Juholt finns inte mycket att orda om. Längtade efter upplösningen för att få något annat att läsa om - men inser nu att fortsättning följer. I dagar och veckor.

När jag hör Marita Ulvskog tala om den förnyelse som Juholt stått för och att det inte finns några höger- och vänstersossar så undrar jag hur de ska kunna samla sig.

I mina ögon har dock Karin Jämtin klivit fram som en stark partiledarkandidat. Förvisso har hon "butlern" i bagaget och "lögnen" om att vu uttalat förtroende för Juholt. Men i sammanhanget framstår hon ändå som den starkaste.

Basket halva dagen igår - man kan inte annat än lyftas i humöret när man ser alla dessa ivriga och glada ungdomar kämpa på.

Middag på kvällen - hej då till Johan. Känns som om en familjemedlem lämnar. Vi har ju kämpat i både med- och motvind under många år. Tänk så många fantastiska liberaler vi exporterat från Norrbotten till övriga Sverige.

Idag hurrar vi dessutom för Johan på hans födelsedag. Grattis!

Nu väntar snöskoveln på mig. Har "besiktat" när jag hämtade in DN. Blir en lagom motionstimme. Och ikväll ska skrattmusklerna förhoppningsvis få sitt. Ersnäsrevyn!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback