I skuggan av galan

2012-01-17, kl. 06.30

Lite tur har han väl ändå - Juholt - som hamnade i
skuggan av Idrottsgalan. För nypremiären verkar inte blivit på lyckad. Belagd med att ha "ljugit" igen. Kanske tacksamt? Ledaren i Kuriren är efter förhållandena rätt hovsam i sin kritik - och det kanske är bra det. Och med ett halvt öra har jag lyssnat till hans framträdande i Fråga Doktorn - det verkar iaf än inte ha gett några rubriker. Och man får scrolla ner väldigt långt på AB innan man hittar den IS-kalla nyheten om Juholt - baserat på ännu en opinionsmätning.

Efter en intensiv dag - jag ogillar dagsresor över dagen till stockholm - hamnade jag förstås som så många andra på idrottsgalan. Erkänner jag faktiskt - mot mina principer - röstade två gånger på Hellner i slutomgången. Även om jag både gillar och beundrar Rolf-Göran Bengtsson så är jag förvånad att det inte blev Hellner som tog det. Men årets manliga idrottare är inte dåligt det heller.

Välkommet besked av NS idag - vill ha en samlad opposition inför valet 2014 - ett trovärdigt alternativ tlll Kent Ögren. Välkommet! Har inte uppfattat att NS varit de ivrigaste förespråkarna för det - men jag KAN ju ha fel? Debattsidan - sid 3 - i papperstidningen - inte "nätad".

Läser om att skolorna kommer att vara med restriktiv med ledighet för eleverna. Påminner mig Jens kommentar efter utvecklingssamtalet med Sara. Mer oro för skolans förmåga att se till att det finns lärare i skolan än för Saras insatser i skolan. Konstaterade i hennes omdömen att flera lärare anget att det inte kunnat betyggsätta på grund av att de haft eleverna så kort tid. Kanske något att väga in?

Oinspirerad att skriva denna morgon - ivrig att komma till jobbet efter frånvaron igår - i kombination med att jag tydligen är drabbad av överbelastningen på 3G-nätet. Blir utkastad både nu och då.

Ha en riktigt bra tisdag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback