Norrländsk metropol?

2012-01-08, kl. 08.00

Supersovmorgon idag - till klockan 7. Tvingade mig att ligga kvar då inga tidningar och ingen snöskottning väntade. Var rätt skönt men känns onödigt så här i efterhand - känns som om jag blir onödigt seg.

Massor av gratulationer till minne idag; Elvis, faster Lisa, farfar Göte, farbror Erhard. Minns att Eva och jag var mycket imponerad av att mamma/faster fyllde på samma dag som Elvis Presley. Igår var det kalas irl - med Maj-Britts 90-års kalas. Mycket gratulanter på plats - och telefon från när och fjärran. Och själv får jag rätt mig - Iris fyllde 54 - ingenting annat. Och så hälsade vi på tant Daga - snart 92 - på väg hem. Uppskattat besök av både henne och oss.

Victor Stenquist på Aftonbladet bör få en geografilektion. Inget annat än bristande geografisk kunskap kan ligga bakom att han lokaliserar
Kalvträsk till Norrland och inte Västerbotten. Eller har jag missat att Kalvträsk är norrlands nya metropol? Iaf fina bilder om naturens strid på liv och död - med "soldater" som kungsörnar, skator och en räv.

Mer än kalvigt får man väl säga om pappan som lämnade sin son att gå hem flera mil i bara matchkläderna. Det är så man undrar om den här historien verkligen kan vara sann? Men om den är det hoppas jag verkligen att pojken får en annan vårdnadshavare. 

Bättre och bättre dag för dag - för Kalla och Hellner. Så det blir spännande att följa dagens tävlingar.

Ska bli tvättdag idag - och event. försöka hinna med ett gympass. Måste iaf in till jobbet - två grejor som borde skickats iväg i fredags - på kvällen vaknar den late. Men det är bara ett 5-minuters jobb.

Och i morgon är första dagen på en rad ox-veckor. Ska bli skönt. Men får ta och spana in när påsken infaller - något att se framemot. Och fettisdagen måste lokaliseras - för frossning i brunabönor, fläsk och hembakta semlor.

Ha en bra dag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback