Gilla!

2012-07 och s-05, kl. 07.30
 
Vi i FB-världen vi pratar ju bara i termer som gilla och dela - den här artikeln från dagens Expressen gillar jag och dear den gärna till er andra. Mer glöd och värderingsburen liberalism - ja tack.
 
Fast lyssnar just nu på Björklund från "soffan" i Almedalen - och han är till belåtenhet - så vi kan väl göra som artikeln beskriver - förbereda för framtiden.
 
Blir stressad av att upptäcka att vi skriver torsdag idag. Namnsdag idag - Ritva och Laila - fast i omvänd ordning. Och mor och fars granne från Skräddarsvägen fyller år idag - grattis Carina - nu har du hunnit upp mig igen.
 
Tunna tidningar idag - semestertunna - både fysiskt och innehållsmässigt - blir de rätt uttryckt det? Dvs inte så många sidor och magert nyhetsmässigt! Eftersom jag gottat mig i ett syftningsfel i dagens ledare i Kuriren - gäller det ju att se till att jag inte sitter i glashus. Men om man skriver att Statens bostadskreditsnämnd anser att de behöver byggas mellan 35 0000 till 40 000 nya lägenheter och sen skriver att "Det (syftande på 35000 till 40000) är drygt 10 000 färre än vad Boverket räknar med att det byggs i år." Eftersom det som ska bevisas är att det byggs mindre än vad som behövs så blev det väl fel? För övrigt tror inte jag att en helt oreglerad hyres/bostadsmarknad skulle fungera med mindra än att också planmonopolet hävs. Det måste finnas förutsättningar för en någorlunda balans mellan tillgång och efterfrågan.
 
Nu ska bilen städas och packas för Pajala marknad. Norrbottens svar på Almedalen! Alla är där!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback