Bortglömt

2012-06-23, kl. 1000
 
Oj då - kom mig uti attnnat och glömde att besöka bloggen. Så här skrev jag på FB vid 7-tiden då jag steg upp;
firade med flera timmars ätande ute i pergolan. Det krävde sin rejäla sovmorgon. Och har drömt om begravning, kommunalråd, mutor, eu-palamentariker, bingolotter, fall i trappa. Kan någon få ihop detta?
Undra på att jag blev förvirrad och glömde bloggen.. Och för att ge er här ytterligare detaljer så var det så att jag avslöjade att kommunalrådet "uppvaktat" någon - oklart vem - med bingolotter. Sen fick jag veta att euparlamentarikern också fått bingolotter av kommunalrådet - men inte nog med det. Också beröm för att hon varit så "militärisk" - detta hade föranlett att hon också fått en ring - med en gnistrande röd sten som hon stolt visade upp. Och jag började genast känna lukten av mutor. Själv gav jag vid två tilfällen pengar till något som skulle föreställa minnesfond för att något hade avlidit. Och så avslutades allt drömmande med att jag föll utför en trappa - och vaknade upp - skräckslagen - mitt i fallet..
 
Allt nog åter till verkligheten. Trevlig midsommarafton. Vi tog en biltur på ett par timmar och sen blev det lång lunch/middag(kvällsmål i pergolan. Massor med god mat och till och med två snapsar till mig.
 
Nu förbereder vi för ny sittning. Lunch och 12-kaffe i pergolan. Ska bedriva span på våra fågelholkar också - idag såg jag faktiskt en flugsnappare som dök in i en av holkarna.
 
Ha en bra midsommardag. Själv undrar jag just nu när det var midsommar fick en fast helg att firas. För idag den 23 är det egentligen den riktiga midsommarafton. Lätt att komma ihåg då faster Henny alltid påtalade att hon minsann var född på gamla midsommardan - den 24 juni.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback