Blommig falukorv

2012-11-24, kl. 07.00
 
Fått en bra start på dagen - kom ihåg att slå igång radion och Da Capo. Bara Anders Eldemans röst sprider lugn och harmoni i kroppen. "Främlingsledionärens sång", "Bröllopsresa till Barcelona", "Adress Rosenhill" med flera - och nya "Blommig falukorv" - det kan ju inte bli bättre.
 
Gårdagen kan sammanfattas med städ, städ, städ och åter städ. På Spåret och Skvalan avslutade kvällen. Annars gick jag på i ett - med ett kort brejk där jag hantlangade kusin Kerstin som reparatör av duschkabin. Vilket sedemera belönades med kaffe och god smörgås.
 
Såg att Larry Hagman avlidit - förstår att det är en stor nyhet - då den återfinns i topp på Kurirens nättidning. Pappersettan påstår att dataspel är den nya nätdrogen. Och längre ner kan vi läsa att "Hemma hos Dane krälar det i varje vrå" - illustrerat av en orm. DET ska jag inte läsa om - fobi!!
 
NSD kungör att socialnämnden ordförane Christer Carlsson (S) avgår. Förmodligen sörjd och saknad av en enig opposition i Boden - dess största tillgång!
 
Och Gudrun och Rune har namnsdag. När jag såg namnen förflyttades jag till första klass och mina klasskompisar med efternamnen Larsson resp. Lundberg. Stort grattis till er och alla era namnar.
 
Nu fortsätter städet - har en intensiv lust att göra advent redan idag. Mörkret och survädret borde motas tillbak. Annars ser jag framemot många pauser i slitet - i sällskap med Vinterstudion.
  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback