Kortis

2012-11-17, kl. 06.15
 
Lång dag igår - men trevligt och effektivt. Hade tiden på min sida - allt från att Nina Larssons plan kom i tid - till att jag hann slinka in på en butik som egentligen skulle stängt en stund före. Trevliga och konstruktiva diskussioner med partisekreteraren igår kväll - och Skavlan med något udda gäster fick avsluta dagen.
 
Tiden denna morgon är dock begränsad - förbundsmöte idag - ska vara där halv nio - och innan dess ska jag hinna ladda ner lite material till datorn - bland annat.
 
Konstaterar att vädret idag iaf handlar om underkylt regn - iaf inte här och nu. Hoppas väglaget är hyfsat för alla mina hitresande deltagare. Och vi ska sluta i tid så det hinner börja dra innan mörkret lägrar sig.
 
Både mörk och ljus får man väl säga att toppnyheten på lokaltidningarnas nättidningar är. Misstänkt mordbrand på studentboende - som upptäcktes i tid.
 
Får se vad nyhetsvärlden ska bidra med idag? SD-såpan ser för dagen ut att rinna ut - inga feta EXTRA idag. Aftonbladet fick jag scrolla i botten innan jag hittade något alls - och i Expressen bara en rätt anonym rad i menyn. Men vilken såpa! Misstänker att opinionsinstituten ligger i startgroparna för att mäta effekten i opinionen!
 
Ha en bra lördag. Har en liten hemlis - men med risk för att vedebörande läser här så får jag avslöja den i efterhand.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback