Liten skandalunge

2012-11-11. kl. 09.00
 
Hittade en liten skandalunge - eller mediafiaskot som det kallades - när jag nätvandrade. Hade inte sett den om att Northland Basket låst in sig efter förlustmatchen mot Norrköping.
 
Liten skandalunge har väl jag också ställt till denna morgon. Lite barnsligt att protestera mot vädret - men när jag var upp vid sextiden och så survädret som dessutom dragit iväg med all snö blev jag lite uppgiven - la mig på soffan och drog yllepläden över mig. Och steg upp först klockan 8.
 
Blev en lång dag igår - Skellefteå tor tar sin tid - inkluderande en basketmatch - seger 89-29 - så var jag inte hemma förrän strax efter klockan 19. Och då hade "nyaste" kusinen ringt - Lena utanför Sollefteå - så det blev ett maratonsamtal med henne.
 
Har hört det förr - att SAS ska gå i konkurs. Idag är det ettannyhet i båda kvällsdrakarna - som väl inte längre kallas kvällstidningar?
 
Skulle önska att våra lokala nättidningarna blev lite aktuellare under helgerna. Då finns ju ingen konkurrens med papperstidningen. Idag finns minsann inget uppdaterat.
 
Tror att jag ska ta mig en retreatdag ála Berigårn. Tränade redan när jag steg upp - ingen TV - ingen radio. Bara njuta av den tystnad som blir intensivt påtaglig här. Inte ens några steg på övervåningen. Fast 09.50 sätter jag nog igång Vinterstudion - harmoni att pyssla på medan tävlingarna pågår. Lagomt att pausa då det är någon kändis som kör.
 
Nu njuter vi av den här söndagen - den kommer aldrig tillbaka.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback