Bläää!

2012-10-13, kl. 08.00
 
Blääar dagens tidningar - nu är det så integrerade med varann - att man inte längre vet vilken man håller i handen. Till och med horoskopen verkar det ha synkat. "Jag vet vad jag har men inte vad jag får" enligt NSD. Och enligt Kuriren "styrs jag idag av en stor frestelse men bör inte satsa min sista peng på det". Dom vet inte hur rätt de har - om sista peng. Var tvungen att spärra mitt Visakort igår - troligen kvarlämnat i en parkeringsautomat.
 
Blääar också att LF basket åkte på förlust igårkväll.
 
blääkontot kan jag också skriva upp att det känns som om media är mer oroad över att SSAB:s sponsring kan upphöra än att löneutbetalningar till en massa människor kan upphöra!
 
Men nu tar vi något roligare - var på studiebesök på Alviksgården och såg på smågrisar. Glad att det var så fint ordnat för både kultingar och suggor. Hann också med en massa från "att-göra-listan" - både jobb och privat. Kom änligen ihå att ringa till mina vänner i Gävle - och slår mig att jag borde lära mig att "skajpa" - tänk att det kan kusinen men inte jag!
 
Och så såg jag Skavlan - tack vare att det började först kl. 22. Och tänker att norrmän verkar mycket nöjdare än oss svenskar. Kanske jag gillar dem extra mycket idag - då de gav fredspriset till EU. Så går det med också så kanske jag söker om norskt medborgarskap. Fast min vän Dagny tycker att en undion mellan länderna kan vara att föredra - norska som hon är!
 
Ser att 23 procent har ansett att det är rätt pristagare - Kurirens enkät. Ingen dålig siffra för EU-negativa Norrbotten. Den finns hopp för framtiden.
 
Själv har jag haft sovmorgon till klockan 6 - så nu får jag driva upp tempot om att jag hinna allt jag tänkt idag. Grovskissade med kusin igår kväll - och nu finns allt från att fixa på gravarna till plogpinnar på agendan. Men först som vanligt lite röj här hemma. Veterackarn vem som stökar till här hemma?
 
Men gratulera Berit och Birgit hinner jag med - särskild tanke på Birgit i Murjek som behöver träna på firande - 60 år till veckan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback