Mardrömsnatt!

2012-10.17, kl. 07.00
 
Milde moses vilken mardrömsnatt jag haft. Alltså fylld av mardrömmar, Inleddes redan under middagsvilan. Senare somnade jag till fotbollen - vilken höll på att bli en mardröm - och sen har jag drömt-vaknat-drömt. Men 4-4 segern mot Tyskland var minns ingen mardröm - tvärtom.
 
Mardrömmen fortsatte i vaket tillstånd. Kunde inte komma in på bloggen. Varje gång jag klickade på "blogg.se" kom jag till Telias mobila 4G - alltså mitt nya mobilbredband.
 
Nu har jag smitit in med ett öppet nätverk - men blviti så förs enad så jag får ta en mycket kort variant. Måste hinna överväga om det ska bli buss idag. Bilens "sommarskor" inte riktigt lämplig för väglaget?
 
Men kusin Eva som skulle fyllt 61 tillägnas varma tankar. Och förstås min vän Birgit uppe i Murjek som fyller 60 år idag. Hon var för övrigt med i mina drömmar i natt - dock i en positiv roll.
 
Finns inget försvar för det som hände på Koppargården - som drevs av Carema. Men viktigt att att komma ihåg att hemmet inte hette "Carema" utan Koppargården. Ett hem som tidigare hette något annat, drevs av kommunen och hade mycket av vanskötesel. Nu har någon journalist skrivit en rapport om medias bevakning av det som felaktigt kallas den sk Caremaskandalen. Journalisten nu nominerad till pris till sin granskning av medias roll i affären. Den rapporten borde man läsa - men ni kan ju börja med att läsa "gästen" i Kurien - där Mathias Bred skriver,
 
Antonia och Toini har namnsdag - grattis.
 
Tur att man snabbt glömmer sina drömmar. Hade en riktigt obehaglig känsla i kroppen efter natten mardrömmar. Men nu börjar det gå över - välbefinnandet smyger sig på,
 
Som sagt - nu får jag fundera på hur jag ska ta mig till jobbet. Blir en riktigt lång dag idag - eftersom vi har diskussionskväll om partiprogrammet ikväll. Tur vi har en soffa på jobbet - får väl ta en rejäl middagsvila.
 
Och om någon kommer på hur jag ska få bort Telia bakom min "blogg.se" som ligger bland favoriter mottages tips tacksamt.
 
Ha en bra onsdag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback