Turen står mig bi

2012-10-26,  kl. 06.00
 
Turen tycks äntligen stå mig bi på något sätt. Och en glad överraskning lär vänta runt hörnet - allt enligt horoskopet i NSD. Behöver jag verkligen efter gårdagen.
 
Då jag skulle ta plats i min farbrors bil lyckades jag med konstycket att försöka äntra en bil som tillhörde en främmande kvinna. Farbror Hans undrade förvånat vart jag skulle och i samma stund kom det fram en dam och sa att det var hennes bil. Rätt bil två platser framför.När allt var förberett för träning och jag öppnade väskan fanns där inga träningskläder. Lägg till det ett samtal om en vän som är svårt sjuk. Det senare ligger förstås i en särskild division -  det känns verkligen som om jag behöver horoskopets uppmuntrande ord.
 
Det blev lite strykning av sommarkläder. Att komma fram till att stryka kläder är ungefär lika mentalt tungt som att komma igång med träning efter ett uppehåll.
 
Det fanns förstås guldkorn också igår - fick ett telefonsamtal från en "tjej" som vi bodde granne med för nästan 60 år sen. "Tjejen" var en bästis till kusin Kerstin och hade hunnit fylla 70. Och egentligen sökte hon Kerstin - men om ihåg att vi hette Strutz och bodde i Berigårn - så med det spårade hon oss.Sannolikheten att hitta rätt är större med Strutz än Nilsson/Vestbrant.
 
Har kommit igång tidigt idag - känns skönt. Skön temperatur noteras också. Blött - och inte is - på bilrutan. Bra för min sommardäcksframfart. Tidningarna hämtade och lästa. Guldkornen fårman leta intensivt efter. Dock seger för LF basket. Mycket Piteå i rubrikerna - storbrand hos Jysk
 
Och SSU-härvan växer med avslöjanden i Piteå. Där lär det handla om 10-12 personer som ståtar med sina namnteckningar på ansökningar. 64 av 127 kurser har överhuvudtaget aldrig genomförts och vid ytterligare .42 kurser är deltagarlistorna felaktigt redovisade. Smått patetiskt när Piteå upprepar samma mantra som distriktet - lägger skulden på "tidigare generationer". Som något skrev på FB - när 2010 nämns som tidigare generationer kan man tro att det handlar om bananflugor.
 
Noterar för övrigt att kommunalrådet Roslund tar kommunalrådet Stenberg i örat. Det VAR olämpligt att hon och Christer Lindström gjorde en intern granskning av SSU.
 
Idag firar vi FN-dagen - och Evert och Eilert. Grattis.
 
För min del blir det jobb på förmiddagen - en del att få undan innan min lediga vecka - som börjar på fredag. Träning bara måste jag hinna få in. Och ikväll har vi diskussionskväll om partiprogrammet. Förra träffen var en höjdare - hoppas få träffa ett lagomt antal diskussionssugna liberaler ikväll.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback