Vägde tungt

2012-10-19, kl. 06.30
 
Tidningarna vägde tungt idag - knappt jag klarade tumgreppet om båda. Men innehållet var minst sagt magert. Massor med annonser - hela sidor - som vore det annonstidningar. Plus en bilaga. Och ovanpå det Duo-dubletterna. Fick räkningen för Kuriren häromdagen - är det verkligen värt 2 521 kronor?
 
Torsdagen avlöpte fint. Bra besök på Studieförbundet Vuxenskolan. Nya fina lokaler i samma hus som arbetsförmedlingen - med härlig utsikt utöver söda hamnen. En tur på stan efter jobbet. Lite datasupport uppe hos Kerstin - så var den dagen all.
 
Men nu är det nya tag som gäller - fredag. Och Tore och Tor har namnsdag. Grattis! Den 19 oktober har jag inga kända vänner som har födelsedag.
 
Men i brist på såna så gratulerar jag Kaunisvaara - första sprängningen i nya gruvan. Kaunisvaara är väl dessutom hembygd för min granne Tillberg.
 
På grattis sidan sätter jag också upp Aurora Sky station i Abiskor och Tree Hotel  i Harads. Kul med dessa fina priser för dessa turistattraktioner.
 
Nu så ska man tydligen nu inte skriva arga lappar i tvättstugan längre utan använda öppna nätverk. Var tvungen att klicka fram den här artikeln Tror dock inte vare sig jag eller mina grannar begriper hur man vare sig skickar eller läser!.
 
Ledarna idag säger mig inte mycket - Kuriren om Jas och NSD om Kiruna Folkhögskola. Oförargliga!
 
Kurirens ettan nyhet är väl det som får upp ilskan - om telefonförsäljare. Uppföljning av gårdagens artikel om Mats-Åke Bergströmsom drabbats. Alltså mest förbaskad blir jag åt att samhället inte kan skydda folk mot de här bedragarna. Kan det vara något för vassa Birgitta Ohlsson att sätta tänderna i? Samtidigt har det blivit en affärsidé för TV att vara dom som fixar det - och i direktsändning ringer drabbade och är den frälsare som ser till att folk slipper betala.Lite bittert för de andra 99 procent som drabbats och som TV inte hinner att hjälpa.
 
Hör att Jonas Sjöstedt(V) och Allan Widman(FP) ska vara i TV-soffan och diskutera bankunionen. Vad nu försvarsexperten Widman ska tillföra den?
 
Nu är det hög tid att köra igång fredag. Blir en dag att skörda frukterna av röjet på jobbet - Thomas och Jens ska köra iväg till tippen. Sen ska väl det sista komma på plats.
 
Ha en bra fredag!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback