Frieri?

2012-09-07, kl. 07.00
 
Inleder med att tala om att jag gång på gång blir utkastad från bloggen här - så blir det ett abrupt slut så vet ni varför.
 
Annars är jag väl förberedd för dagen. ett 10-timmars sovpass. Var på föreläsningen om religionsfrihet igår - och först då
ett par tre timmars jobb. Så mycket folk och trevliga möten bara sög ut all energi - var tvungen att gå lite tidigare. Och då gick jag till gymmet - nöjd.
 
Unnade mig en GI- burgare på Max - men det var inte deras dag igår. Långa köer och mitt i det kom en kund tillbak med en hamburgare som var rå. I samma veva levererades min burgare - och där var minsann både ost och dressing. Hur kul tror ni det är och sitta och skrapa bort goddressingen och osten? Men jag gjorde det!
 
Möttes av goväder idag också - bara ett par varmgrader men soligt och fint.
 
Det var ett överraskande vänligt budskap också på NSD:s ledarsida. Fyndig rubrik om att Edéns väg och Palmes väg ligger i anslutning till varandra. Ledaren påminner om liberalers insatser för välfärdssamhållet och demokratin - Nils Edén. OA tycker det är märkligt nog att socialdemokrater och liberaler inte regerat tillsammans sen 1920-talet. En bidragande orsak kan väl vara att socialdemokraterna gjort allt för att förringa liberalernas insatser för välfärdssamhället och slagit sig själva för bröstet. För socialdemokrater har det väl varit nästan pinsamt att Branting första gången invaldes på en liberal lista?
 
Och Johan Eriksson Kuriren ger sig ut i den internationella säkerhetspolitiken. Tycker jag han med varm hand kan lämna till Bo-Ture. Möjligen är det jag som är "ute" men vad menar JE med att srkiva att Putin "flexar" med vapnen - ingen term som jag känner igen från min jägarfamilj?
 
Inget i övrigt att surra om från tidningarna - och jag måste skynda mig att lämna Kuriren i trappen till kusinen - för det kom ingen DN idag.
 
Men jag ogillar också att Storöns fiskförädling flyttar från orten till Luleå - känns inte alls nödvändigt.
 
Nog känns det också ganska patetiskt hur Kristina Zakrisson försöker hitta något att gnälla över. Här har både LKAB och gruvnäringen i Pajala i princip fått allt som de behöver för att utvecklas. Och då gnäller KZ om att det borde stannat en timme till. Jag kan ju undra om KZ och kommunledningen i Kiruna har skickat någon inbjudan till alliansregeringen. Tror minsann inte det. Surt sa KZ om den fina satsning regeringen gör i Norrbotten!
 
Kervin och Roy har namnsdag idag - en modern namnsdagsdag. Grattis!
 
Nu ska jag göra mig färdig för jobbet - idag blir jag ledig efter lunch. Veckans träning - 3 omgångar - är klara så det kan bli riktigt fritt och frivilligt i eftermiddag. Funderar att börja med torghandel vid Åhlens?
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback