Grattis "Justus"

2012-09-02. kl. 07.30
 
Justus och Justina har namnsdag idag - grattis. Och grattis till Jens som föddes den här dagen för 42 år sen och som får vara glad att han inte uppkallades efter dagen -  "Justus" . Eller Jens Justus - lite artisknamn likt.
 
Grattis också till Kristian och Veronika - Jens BB-kompisar som sen kom att gå skola tillsammans.
 
Och förstås grattis till tant Daga - med vilken Jens ska fira 150 års dag om 8 år.
 
Igår hade jag planerat för jobb och gym - men sadlade om då det blev uppehållsväder. Gjorde - förhoppningsvis - sommarens sista gräsklipp - och det tog sina modiga tre timmar. Och så lite övrigt höstplock så var den dagen förbrukad.
 
Skulle just skriva att det i princip inte hänt något då jag hittade rubriken i AB - om en 13-årig tjeji Täby som mördats. Lägg till det mordet i Haparanda där misstänkta åker slänggunga in och ut. Två män misstänkta för mordplanering i fredags släpptes i lördags - då en person anhållits för mord. Ja jag hänger då inte med i turerna - och vilket samband det har med Eso Rano rättegången.
 
Och i Luleå har någon vunnit 1 miljon på Lotto - och hoppas kan jag alltid - har en kupong med tjejerna - men de har inte ringt ännu - så det är väl kört.
 
Planerna för dagen är flera - och har ännu inte antagit realistiskt form. Jobb, gym, födelsedagsfirande och fotboll är några ingredienser. Som vanlig set det ut som om gym prioriteras bort. En förlorad verka detta alltså sett ur gymsynpunkt. Då måste ambitionen vara en bättre vecka - med minst 3 träningar.

Kommentarer
Postat av: Heidi

Vi får väl se vad som händer med gärningsmännen. Att få livstid eller ej tidsbestämt straff är i Sverige vanligare än man tror. Man ska inte tro att det inte kan hända. Jag kände en som mördades och den killen kommer nog inte komma ut på väldigt länge, om ens någonsin. Vi får följa fallen.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback