Sparka Leffler!

2010-09-10, kl. 21.00
 
Måste börja morgondagens inlägg redan ikväll. Upprörd! "Så mycket har det tjänat på Loven" - och så räknar Lena Leffler upp något som förmodligen handlar om omsättning - eller iaf den del av omsättningn som kommer från Bodens kommun. Och detta ska väl dessutom föreställa en faktaruta, MAKALÖST - om inte sparken så iaf en rejäl varning till Leffler är på sin plats. Få se om ansvarig utgivare släpper fram detta i papperstidningen? Har ju fått en vink via kommentarfältet om denna fruktansvärda desinformationen.
 
Kom ihåg att den privata hemtjänsten fått 38 kronor mindre per timme än vad den egna verksamheten fått i anslag. Källa; socialförvaltningen Bodens kommun!
 
Forts följer i morgonbitti.
 2012-09-11 kl. 06.45
Så var vi här - det ödemättade datumet 11 september. Hörde häromdagen på radion om allt som historiskt hänt den 11 september eller i absolut närhet till detta. Och det var inte lite det!
 
Fortfarande lika upprörd enligt ovan - framsläppt i papperstidningen också. Borde verkligen inte släppts fram - sorteras i papperskorgen med vulgärpropaganda.
 
I samma kort som Carma och vägningen av pissblöjor. Vem tror/förstår idag att de gjorde det för att hitta de individuellt bästa inkontinensskydden. Hur i fridens namn kunde media få oss att tro att det var för att kunna använda pissblöjor längre, Fattar vi inte att det vore en omväg som skulle kosta betydligt mer än det smakade? Där har fö den offentliga vården/omsorgen någon att lära. På grund av låg bemanning tillsammans med dåligt med lyftjälpmedel är blöjor och kateter ofta ett förstahandsval. Källa; Mer än två års egna studier och iakttagelser.
 
Kurirens ledar följer idag upp gårdagens ledare om vinster inom välfärden. Om någon mot förmodan fick för sig av gårdagens blogg att jag har problem med vinster i välfärden så är det förstås fel. Men börjar ogilla den vulgärpropaganda som förs. I första hand från de som är motståndare till privata aktörer - men jag vill inte att vi ska falla in i den förenklade arguentationen. Därför gillar jag dagens ledare - där uttalanden från ledande sossar är som tagna från mig själv i tidigare fullmäktigedebatter.
 Per
Med ovanstående som bakgrund vill jag gärna "erkänna" att jag kan känna en viss sympati för den oro som Peter Jaan-Kask framför i ledaren "Djävulen i detaljerna". Tror att det finns en överhängande risk att det är en hjälp som inte kommer de som bäst behöver det tll del. Och så så börjar jag undra hur Rut och Rot verkligen slår, Snart omfattar det så många områden att skattenedsättningen kan gälla hela lönen - och så återför vi till beskattning det av våra pengar som inte använt på områden som gillas av staten!
 
Det finns massor att säga om mycket mer i tidningarna. Men min utmätta tid är nu slut. Grattis till Dagny och Helny - namnsdag. Tänker på vår snälla mattant på Kläppenskolan - Dagny. Hon kunde smussla undan ens tallrik om man lämnat mat - vilket inte var tillåter.
 
Nu göra mig färdig för några timmars jobb - och sen träning. Efter veckor av lite dålig ork och håglöshet så känner jag mig nu jättemycket starkar och piggare. Tack Chi-San!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback