Måste bara sägas

2013-08-30-kl. 07.00 - fast jag inte har tid - egentligen - så försöker jag med en fusklänk - så texten blir svart?
 
Mår bra - även om det är rätt stressigt nu - maktpåliggande att vara tillförordnad vicevärd - ovanpå allt annat - och inte så mycket energi som förr.
 
Nya bilen uthämtad - i onsdagseftermiddag. Fin - men snarare elegant än "fräck" som mina tidigare Hondor. Och så stor - urvalet av för mig lämpliga parkeringsplatser är begränsad - aldrig varit någon lirare på fickparkeringar. Kanske något gott - att jag kommer att promenera ut på stan istället?
 
Vissa saker måste bara sägas ´- ibland - men oftast skämtsamt har jag benämnt NSD som "partimegafon". Ja alltid förstås på ledarsidan - men så ska de ju vara. Men sista tiden har de verkligen börjat göra skäl för epitetet. Kulmen idag när man gör en "svensk damtidning" artikel om Bucht. Om att han blivit ny talesman (observerar att nsd:s rubriksättare inte hunnit med det modernare "talesperson" - men så ska det kanske inte vara i relationen Bucht-Löfven?) för s-ledare Löfven. En utnämning som skedde redan i maj!! Nyhetsvärde??? 
 
Och på ledarsidan fortsätter pläderingar för olika landstingsrådskandidater - ohämmat! Två pro Lekfalk bara idag - kanske en liten "sandlådelek" där stora NSD bestämt sig för Lekfalk och lillebror PT har Stenberg i sin hink, Något större läsvärde för mig och förmodligen många andra läsare har det inte - att ömsom få höra om den enes förträfflighet och den andres uselhet.
 
Och dagens skämt återges "sticket fredag" - EU- vill förbjuda lakritspipor - ivrigt påhejat av miljöpartisten Carl Schyter. Skäl; ska hindra barn från att börja röka. Ja om det då finns någon logik så är det väl bara att ge sig på indianernas sedvänja om fredspipor också?
 
Nu måste jag göra mig färdig för arbete. Måste börja tajma in bästa tiden att åka till och från jobbet. Så ini -hvete trafik det har blivit. Köer - även om det ännu inte står stilla så mycket. Stressande! Får väl börja fundera på att använda mitt pensionärsrabatterade busskort. Det ni!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback