Omstart

2013-01-28, kl. 06.30 - och Karl och Karla har namnsdag. Om ni klickar upp länken så kan ni nu till avdelningen onödigt vetande lägga att år 2003 var det 4 flickebarn som fick tilltalsnamnet Karla.
 
Och så detta eviga kretslopp - omstart med måndag igen. Bästa dagen - fast idag känner jag mig inte så fylld av energi som jag brukar. Gladdes inte ens åt snön som lagt - men iof var det för lite - än - för att skotta. Kan dock glädjas åt att det är minus 13 - ingen äckligt blötsnö iaf.
 
Söndag innehöll både ett och annat. Tillsammans med kusinen fixade vi byte av uttaget för centraldammsugaren. Nöjda. Plockade ihop plast-, metall. och glasförpackningar liksom tidningar och levererade dessa till återvinningsstationen, Inhandling på Kvantum och sen basket. Spännande match -- ABK mot Vråken - som Sara och tjejerna tillslut vann med ganska stor marginal.
 
Blev därefter bjuden på födelsedagsmiddag - grattis Doris som fyller idag. Stor "fylleridag" idag - fem FB-vänner firar. Grattis till er också!
 
Hemkommen från bjudmiddagen - fanns en pyts med mat i trappen. Plommonspäckad fläskkarré med rostade rotsaker blir fint till lunch idag. Tack kusinen!
 
Upp i tid idag - eller bara en halvtimme senare än önskat. Klockan 5 hämtade jag tidningarna. Båda toppar med vad de kallar "Northland-krisen". Mera pengar i baljan boys - önskas.
 
Läser om demente Uuno som inte gör sig förstådd - trots ett helt långt liv i Sverige har han knappt lärt sig svenska - och nu med demensen har han tappat det lilla han kunde. Grymt förstås att inte kunna göra sig förstådd. Med tanke på den ökade globaliseringen kanske det är dags att återuppväcka tanken på ett världspräk - Esperanto till exempel.
 
I övrigt inte mycket att lyfta från tidningarna, Idag väntar jobb. Ensam. Båda "pojkarna" utflugna - Jens i Stockholm och Thomas har sammanträdesdag - toppat med kommunfullmäktige på eftermiddagen. Själv toppar jag den med besök av Anne - dock inte KJ - utan Anne från Arnemark.
 
Träning? Ja vi får se - trunken åker med - men byter kanske träning mot snöskottning - får se hur tillgången utvecklar sig.
 
Ha det gott.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback