Tolv timmars pass

2013-01-27, kl. 08.30 - och dagens namn är Göte och Göta Undrar just om den här länken är rullande dvs visar det namn som är aktuellt just den dagen man går in och tittar? Så i morgon visar den Karl?
 
Det blev ett tolvtimmars pass - drygt igår - tio i sju igårmorse ´hämtade jag upp Thomas och styrde färden mot Umeå. Och "landade" på Berigårn strax efter 19. Det finns inget försonande i att Britt-Marie dog - alldeles för ung. Men om så vore skulle det kunna vara att jag fick träffa så många vänner jag ser alltför sällan. Och att det var en alldeles fantastisk begravningsgudtjänst - ledd av Lisa Tegby. Och en annorlunda minnesstund - med mycket värme och glädje  helt i Britt-Maries anda.
 
57,76 mil fick jag ihop - men väglaget var bra och trafiken inte allt för intensiv. Och hade med kaffe och mackor som vi njöt av i Skellefteå. Matsäck är mys!
 
Blev inte mycket annat vid hemkomsten än slötittande på TV - och hyfsad tidig insomning. Kändes skönt att somna om dra sg på morgonen - till halvåtta. Blev nästan orolig att kusinen skulle bege sig ut efter DN själv - då hade ju en fått skämmas.
 
Dages mest spännande nyhet - om klimathotet. Tror absolut det finns anledning att oroa sig för alla utsläpp vi bidrar med och hur vi förgiftar det som vi sen ska stoppa i oss. Men det känns ofta att det är lite för mycket domedagspredikan över det. Nu har forskare visat att uppvärmingen av klotet tydligen inte går lika fort som befarat - skule inte förvåna mig om vissa "nissar" kommer att rasa över detta. Istället för att seriöst granska det.
 
Idag ska kusinen och jag ge oss på reparation av centraldammsugaren - spännande. Sen blir det basket för min del - i arcushallen. Saras lag. Missade två matcher igår - storseger för Lisas lag - och en knapp poängförlust mot Råneå för Sara och hennes tjejer. Trist att jag missade det - men man kan inte få allt. Fick iaf en minnesvärd dag - att lägga i korgen med alla andra fina minnen av Britt-Marie. Och en nyttig påminnelse om att livet är här och nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback