Ung man firar...

..sin 80 årsdag - idag. Grattis Alf Josefsson i Vittangi - som firar sin födelsedag någon annanstans idag. Men vi hör av oss till efterfesten den 29!
 
Den första juni 1933 måtte ha varit en bra dag för kreativitet och entreprenörsskap - för då föddes ytterligare en Alf Josefsson med samma egenskaper som våran! Han firar i Oskarshamn hann - den andre Alf Josefsson.
 
Så sprättar vi en ny månad - och skriver 2013-06-01. Förutom Alf hade jag fyra andra vänner på FB som också firar idag - grattis till er också. Ha en riktigt fin födelsedag.
 
Maj avslutades igår - på ett helt perfekt sätt. Soligt och varmt - plus 27 på eftermiddagen. Bröt ny mark - klippte området vid staketet som inte är klippt på flera år - iaf 1/3 av det. Så knöggligt att jag inte vågar dit med gräsklippartraktorn. Körde med elklipparen och viss handkraft.
 
Inte tid att sitta här vid datorn - ska ut och bryta vidare. Inte så klar sol idag - än iaf. Men plus 19 klockan 07.30 duger det också.
 
Måste bara förmedla att jag hann bli riktigt förbannad när jag läste tidningarna. Math Ehnboms krönika - om landstingets fotoförbud. Eija Dunder var både till SuS och Stadsvikens hälsocentral - och på inget av ställen gick det att få fram tillstånd att fotografera. Hur tänkte han nu - den gode Ögren? Bekvämt förstås när nästa skandal väntar runt hörnet. Gladdes dock av Mats löfte - då fotar dom ändå.
 
Och så måste jag ju berätta att tandläkarbesöket igår renderade i 1530 kronor och en tand fattigare. Och en kur Kåvepenin. Få se nu om snoret går hädan?
 
Vårda nu dagen!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback