Bra - men kort

2013-03-16, kl. 07.00 - och Herbert och Gilbert har namnsdag grattis. Själv blev jag mer intresserad av Gilbert än Herbert - känner ingen Gilbert.
 
Mitt minne är bra - men kort. Igår kom bud om att serva son och barnbarn med att åka till Ikea idag. Ja sonen ska stanna i Kalix för isracing - medan Sara och jag ska dra till Ikea och inhandla divers små prylar. Blir mitt livs andra besök på Ikea Haparanda - kan inte säga att jag ser framemot det - men blir iaf kul att umgås med Sara - och en kompis som hon har med.
 
Dock blir det lite stressig start - låg och "mojsade" i sängvärmen - tänkte sovmorgon till halvsju så där. Det tog en liten stund innan jag kom ihåg mitt åtagande.
 
Dock inget ont...hade ännu inte kommit ihåg att Da Capo startar klockan 6 - så hämtade tidningarna och slog på radion - och fick njuta gamla "Diana" när jag slog upp Kuriren.
 
Hann tänka att jag är rätt less på gästkrönikör Gröning - då jag fick inmundiga en mustig krönika som påminde om oss lättflörtade norrbottningar - Rosengren - och om NN:s eventuella återkomst till fadershuset.
 
Och så skriver JE om Kalix utan röda fanor. Ja i sanning mycket märkligt när man får se moderaternas högsta höns i Norrbotten - Linda Frohm i armkrok med sossarna och vänstern. Ska demonstrera tillsammans på första maj - ja det andra partierna ska nog också vara med - det har inte bara hunnit svara. Sanningen lär vara att uppgörelsen S-M-V var klar redan när inbjudan gick till övriga. Inte alls olikt demokrati ála Kalix. Säger nog som JE jag hade nog inte ställt upp på det.
 
När huvudet är dumt får kroppen lida - nu blir det till att stressa mig färdig. Klockan 8 är det avfärd från Berigårn. Måste om jobbet och ta mått på en gardinstång.
 
Ha en bra lördag - och se upp för knakningar i isen - ni som ska vara med och sätta rekord i "tummen"..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback