Smidig övergång

2013-03-31, kl. 08.00 - och kan undra om någon verkligen har namnsdag idag - på uppståndelsens dag? För att nu få svart text häriifrån och till evigheten - så hävdar jag väl att Skellefteå hade något av en uppståndelse igår - vände i sudden efter att ha legat under hela matchen.
 
Var inte bort från gården på hela dan igår. Elaka förkylningen gjorde dessutom att jag inte orkade med särskilt mycket - inte så att jag hade feber och låg - men lite hängig och irriterad - LITE förhöjd temp och lätt tryck i huvudet.Tvingade mig till att hänga den tvätt som väntat från kvällen före på att bli just det - hängd. Men mycket mer produktivt blev det inte.
 
Sen tog jag spjärn på en stol bakom väggen - med ett korsord i näven. Redan 08.45 tog jag plats, Vid 11.30 gjorde vi preminär med fika ute - kusinen kom ut med korgen - och jag hade fixat lilla bordet. Massor med småfåglar gjorde oss sällskap på håll - underhöll oss med kvitter som gav hopp och vår och sommar!
 
Vid 15-tiden gav jag upp solen för att instället inta en härlig påskbuffé på Restaurang Ovanpå - sill och TRE snapsar satt fint. Ja massor av annan god mat också förstås. Och en smothie på sunderbybär.
 
Men redan vid 17-tiden fick jag ge upp - bäddade ner mig - före det ställde jag om till sommartid. Började med att slumra lätt - till tonerna av att Skellefteå vände hockeymatchen. Förstod att Skellefteå slagit in segermålet - då bakgrundsljudet från publiken helt tystnade.
 
Det var ett himla bra sätt att tackla övergången till sommartid - nu sitter jag här i nuet - och klockan är bara 8 - oavsett. Och funderar inte alls på vad klockan skulle vara om inte om varit. Den bara är nu!
 
Ogillar papperstidningsfria dagar. Inte mycket alls på nätet. Lokalt lite fylla och olyckor. En skoterolycka i Arjeplog - med brutet ben - får hoppas det inte är kompis Alf där uppe? Någonstans ser jag rubriken att v vill regera med s - men vad vill s framgår inte. Och i stora vida världen fortsätter Nordkorea att bete sig - borde få lyssna till Ronny Erikssons - "sluta bete dig".
 
Idag behöver jag skärpa till mig och "´producera" lite - lite pappersjobb för kusinens räkning. Och lite, lite för jobbets räkning. Ett ordförandebrev måste formuleras och så måste Lisa få lite kontaktuppgifter som jag lovat. Det blir nog solen som avgör hur mycket det blir av det - och den breder redan ut sig med kraft över Berigårn.
 
Och sen ska jag väl på ett och annat sätt följa Luleå hockey idag. Tänk att både Skellefteå och Färjestad förlorade sina första matcher - på hemmaplan. Skellefteå kvitterade på bortaplan - och det hoppas vi väl att Färjestad INTE gör? Klockan 16 idag.
 
Och det är idag det vänder - nu ska ska det vara Glad Påsk!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback