Åke

2013-05-08, kl. 07.00 - och Åke har namnsdag. Tronar där ensam med sin tre bokstäver. Grattis allla - för många "åkar" känner jag.
 
Har just försökt lära mig skillnaden på Pilfink och Gråsparv - nu när jag till och med kanske har en chans att se skillnaden.
I vilket fall en underskattad fågel - sociala är dom - de vi kallade gråsparvar.
 
Tidningen var sen idag - men nu är de lästa utan blodstörtning eller ens ett höjt ögonbryn.
 
Gårdagen var mycket bra. Ett riktigt trevligt lunchmöte med Liberala Kvinnor och Anna Steele. Den senare en mycket positiv bekantskap - ersätter Erik Ullenhag i riksdagen.
 
Annars var det mest rutinjobb - gjorde en avstickare till sonens familj - där det är sjukläger för Lisa. Ett akut läkarbesök för unga damen - då det fanns viss symptom på hjärhinneinflammation  - men visade sig vara en vanlig - men kraftig influensa.
 
En stund hos kusinen - för avrapportering av respektives liv. Trots närhet i boende så går vi just nu om varann - lite olika dygnsrytm. Lätt planering för Osloresan nästa vecka.
 
Ska skicka iväg Jens till Piteå för studiebesök med landstingsgruppen. Så jag ska försöka ta mig i tid till jobbet - så allt blir medskickat. Ska bli någon timmes kampanjande i Piteå med utdelning av flygblad. Ser ut som om de får ett riktigt fantastiskt kampanjväder med strålande sol och värme i luften.
 
Halvdag offieciellt - men mycket att göra inför årsmötet. Så det blir nog att "skofta".
 
Ha en bra dag - misstänker att det är många utav er som har långledigt. De flesta har väl numer ledig fredag - veckan håller på att utvecklas till en 6:e semestervecka,

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback