Trams

2013-05-31, kl. 06.30 - och vem som har namnsdag får jag nog återkomma till.
 
Fastnade för rubriken om "tramsigt i Luleå" - och var tvungen klicka. Hanlade om sociala mediers betydelse för försäljning och marknadsföring. Ett blogginlägg i veckan ger 52 öppna dörrar när någon söker på internet. Vilket väl innebär att jag har nästan 365 öppna dörrar - gäller väl bara att jag bestämmer vad det är jag säljer?
 
Såg för övrigt i artikeln att ungdomarna sägs ha lämnat FB och att kvinnor gått över till pinterest.com. Först gången jag hör om det.
 
Gårdagen ägnade jag åt solen och den helt kravlösa sysselsättningen korsord - två stycken blev det. Luleå annonsblad och Extra - enda gången de båda varit till någon glädje. Kom hem strax efter 13 och gick in först vid 18-tiden.Under den tiden hann Restaurang Ovanpå servera en härlig köttsoppa ute i pergolan. En riktigt het sådan i hettan! Sen ska erkännas att jag nog slumrade till någon timme på slutet.
 
Duschade den solbrända kroppen - skön svalka för att sen krypa i särken. Jobbade lite - jobbet är nära tillhand med datorn.
 
Jobb idag - pausar vid 11.30 tiden för att besöka tandläkaren. Revirstriden om mina bihålor ska få sin lösning? Sen blir det väl någon timme jobb till innan jag landar på Berigårn.
 
Verkar som om lösningen för Northland också är i hamn? Med vissa frågetecken? Kritiken mot nuvarande ledning är massiv. Bland annat sägs att de skott sig själva ordentligt. VD Waplan sägs ha tagit ut i storleksordningen 18 miljoner på 3 år. Fast så mycket att säga om det är det väl inte - i klass med vad vd:n - Anders Sundström - för de nya ägarna Folksam har. Som de gamla sjunga kvittra de unga...Northland tog småspararnas pengar - men det gjorde väl Folksam också - halverade utdelningen på pensionärernas livförsäkringar. Tant L  - som en av de drabbade -påminde mig om det..
  
Kan man gå omkring och önska att någon ska bli överbevisad för mord? Idag lär besked komma från SKL om styckmordet. Det blir ju antiklimax och otrygghet om den nu häktade kommer att släppas. Det gäller att leva efter regeln att inte lägga energi på sånt jag inte kan göra något åt.
 
Slutar med att gratta Petronella och Pernilla på namndagen. En särskilt hälsning till hon i Plaskeby - Petronella. Och har en from förhoppning om att det kan bli lite gräsklippning i eftermiddagssolen. Sen kan vi välkomna det lilla regn som utlovas till söndag.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback