Profilering?

2013-10-03. och vem som har namnsdag idag är iaf NSD och Kuriren oeniga om. NSD har Evald och Osvald - med Kuriren bytt ut Evald mot Ida. Kanske tidningarna sätt att profilera sig mot varann?
 
För annars blir man smått förvirrad när man hittar Hövenmark/Ek i båda tidningarna - samma artikel men något avikande layout - och i Kuriren kan man inte chatta med Sandhammar! Det gäller väl nu att visa att det är lika goda kålsupare - inför avgiftsbeläggningen. Ingen vill sitta med Svarte Petter - men  gudarna ska veta att informationen är bristfällig. Idag säger tex Sandhammar "våra prenumeranter betalar inget extra" - nä fattas bara!
 
Ser att jag inte skrivit sen i tisdags - undra rom jag avslöjat att vi haft säsongens första frost? För det var väl i tisdags?
 
Iaf tränade jag igår - veckans andra - värt att skriva om
 
Och medialt var det skuggbudgetarnas dag - och Magdalena verkar inte ha gjot någon större succé?
 
Och Luleå vann - mot Leksand - men först efter straffar. Det känns som om det går lite trevande. Och tidningarna haussar inte upp heller - de vet väl att vi ska leva med "eländet" länge - till sommaren är på väg igen - och det gäller att gå rubrikfärgen att räcka!
 
Nu mot duschen. Jobb idag - och överväger faktiskt träning. Brukar ha svårt att bli på fredagar. Men börjar med lite jobb, sen en arbetslunch med nomineringskommittén - så får vi se fram mot eftermiddagen.
 
Ha en bra torsdag alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback