I skuggan av...

2013-09-24, klockan är 06.00 och det är  3 månader till julafton!!
 
Börjar med en länk till klimatpanelen - så att texten blir svart. Dom gillar nog inte att hamn i skuggan av "registerskandalen". Medan nyutnämnde arbetsmarknadsministern nog ser den som en skänk från ovan - kanske blev hon bönhörd? Råkade hitta en länk där reporterng blivit anmäld för att ha kallat Elisabet Svantesson för "stinkbomb" - ja regeringen får väl tacka skånepolisen för att ES inte blev den "sjunkbomb" hon kunnat bli.
 
För övrigt - ett stor tack till DN för avslöjandet om registret.
 
Hej igen kanske jag borde skriva. Lite svårt att komma igång att skriva igen - varje gång jag tagit sats så har jag känts som en ketchupflaska - vill ha ut allt - men inget kommer - och risk för ett "splash". Samtidigt känns det som om rutinen borde införas igen - några rader varje dag. Mår bättre när jag får bearbeta lite av det jag upprörts över.Får funder hur gallra ut något varje dag.
 
Börjar nu iaf där jag sitter. Uppe på tidtabell idag - och då menar jag inte SJ:s. 04.30 - benen över sängkanten. Och trots att jag tränade igår så skedde det piggt och raskt. Tänka er - det var 5 månader sen jag tränade (på gym - en och annan rörelse har det minsann blivit på och runt gårn). Skyllde på ögonoperationen - 1 veckas uppehåll var påbjudet - men hur det blev 5 månader begriper jag inte.
 
För övrigt är det äckligt att se trenden hur sossarna nu försöker placera registerskandalen i knät på regeringen. Igårkväll var det en kommunalrådsdotter (nä inte den ni tror) som kommenterade skandalen och avslutade med "skärpning regeringen!" . nästan lika gammal som jag är hon - å ändå så historielös om alla regi(S)ter som verkligen legat på regeringsnivå - i motsats till denna.
 
Ikväll ska jag se programmet om Juholt - för visst var det ikväll. (Imorgon ska jag på modevisning nämligen). Jag tillhörde väl dem som gottade sig i eländet - men kan med facit i hand fundera..Förvisso måste ju s-partiet ta största ansvaret för hanteringen - men var den mänsklig ens för en så offentlig person. Får reflektera ikväll!
 
Nu kommer "ångesten" krypande - så mycket som dyker upp som jag vill skriva om. Samtidigt som tiden krymper och jag vill vara tidigt på jobbet idag. Förmiddagen kryllar av karlbesök!
 
Sammantaget - allt riktigt, riktigt bra med mig. Förhoppningsvis kommer jag igen med några rader i morgonbitti. Livet kommer att bli sig riktigt likt om det funkar - och sen att snön kommer. Himla mörkt det var i morse.
 
Hm - ett litet PS i form av beröm över NSD:s ledarsida idag - lite till OA som är balanserad - och mycket beröm till Maria Stenberg. Nejdå - inget inlägg i landstingsrådsfrågan - jag tillhör de som tycker att personvalet ska avgöra. Först ett internt provval som bestämmer listan - sen lyssna till väljarnas kryssandet. (Ni ser kan inte låta bli att ta ut svängarna) Men Maria har verkligen en krönika i tiden - notera särskilt stycke 3 om det tyska vi och dom samhället. Om hur judar ansågs ha en skum kultur och region - och hur de sklle ta över det ariska och rena Tyskland. Som Maria noterar - argumenten känns igen från dagens debatter om muslimer som ska "invadera" svensk kultur.
 
Krönikan fanns inte länkad (än) - men hittade denna insändare som pläderar för just Maria Stenberg som landstingsråd. Blir full i skratt för denna för-och-emot kampanj som pågår. Idag är det ytterligare en insändare för MS som hävdar att insändarna i denna kampanj - de som är för Ingela Lekfalk - verkar gått i samma skrivarkurs. Och visst är det så att IL hållt i såna? Få se vad alla smågiftiga pilar mynnar ut i?
 
Ha en ritkigt bra tisdag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback