Dramatisk kväll!

2014-02-20, kl. 21.00 - och än är det inget nytt namnsdagsbarn! Klämde in en länk här för att få svart text - och det var den om Birgitta Ohlsson - värd att läsas en gång till.
 
Revision idag - på Kommunförbundet. Gillar - bokföring och revision - mina perversa laster. Trevliga auktoriserade revisorer - och så Bengt Ek - ordförande för arbetarekommunen i Piteå. Säkert lycklig idag - då några av hans "adepter" inte anses ha gjort brottsliga handlingar i SSU-härvan. Men hur är det moraliskt sett - de har iaf skrivit på för att få ut helt felaktiga bidrag. Ska ni ge dem förtroende att förvalta era skattepengar?
 
Vi omutbara revisorer lät oss bjudas på lunch även denna gång. Brukar alltid vara på Bryggeriet - men inte denna gång. Lunchrestaurangen har stängt - vilket jag absolut inte visste! Lunch på länsstyrelsen - viltskav, potatismos och lingonsylt. Mycket gott!
 
Basket kl. 18 - Lisas gäng i Gammelstad. Inte på hugget precis - låg under rejält. Och så¨plötsligt får vi se Lisa på knä - gråtande. Krockandes med två motspelare hamnade henne huvud mellan två andra skallar. Hon satt en stund på bänken - och sen in igen.  Efter ytterligare en stund så är det klart att hon vill åka hem - illamående och yr. 
 
Själv fick jag ta hand om transporten av andra barnbarnet till träningen - för mamman blev uppmanad att ta Lisa till jouren. Och så transport av en kompis till Rutvik!
 
Nå - slutet gott - allting gott - Lisa fick träffa en läkare - som ordinerade vila! Uppenbarligen ingen större fara!
 
Men en dramatisk kväll - gör att jag nu aviserar att det inte blir någon blogg i morgonbitti. Och nog inte på lördag heller för i morgon åker jag till Kiruna och återvänder först lördag morgon.
 
Och till kusin Kerstin kan jag meddela att nyckelknippan är återfunnen!!
 
Återkommer på bloggen - i bästa fall på söndag!!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback