Färgstark profilering

2014-02-12 - och Evy och Evelina har namnsdag. Grattis! Någon Evelina tror jag mig inte känna - nästan nyfiken på att kolla hur många som heter så?
 
Gårdagen gick i service och svartaxis tecken. Servade Ylva, Jörgen och Thomas som kampanjade på rekryteringsmässan med "svartaxi". Fick även sträcka ut en hjälpande skjuts till en vänsterpartist. Belönades dock med att de kom tillbak med minst tre nya medlemmar - till folkpartiet. Ska sägas att det inte var vänsterpartisten som värvade - så hen inte blir utesluten.
 
Trevligt besök av Kristin från Vuollerim - som passerade expen på väg till Kraftsamling.
 
Kom hem före 17 - och tog mig en liten middagslur på 1,5 timme. Det tog ju på krafterna att vara med och köra både dam- och herrsprinterna. Roligast att Emil Jönsson "ramlade" i mål och belönades med en bronsmedalj. Så många gånger Emil haft oturen att ramla bort segrar så var det välförtjänt. För lång och trogen tjänst som var en av hans egna teorier. Hellners besvikelse över sin vurpa - och Teodors glädje över sin silvermedalj kom lite i skymundan i denna märkliga final.
 
Nåväl - efter denna middagsvila var jag redo för basket i Antnäs - uppkast 20.30 - och hemma först efter 22. Och en riktigt rejäl förlust för Antnäs damer mot BG. Det var Davids kamp mot Goliat. Mest fysiskt - våra tjejer såg ut som pygmeer jämförelsevis dessa amazoner.
 
Och nu är de satt i sjön - betalväggarna - har inte rikgit hajat än hur det fungerar. Men störde mitt öga - alla dessa blåa plus i Kuriren. Generöst nog har det lämnat öppet för "drograttfull stoppades", "rådjurskrock" och "krock mellan lastbil och älg". Fast i ärlighetens namn även nättidningens hurudrubrik - om GW:s syn på "fallet V" som styckmordet i Boden kallas. Ska bli lite spännande att se om och hur länge den länken fungerar?
 
Ser iaf att konkurrenterna gjort en riktigt färgstark profilering - röda plus hos NSD.
 
Själv undrar jag varför de inte frestar med att köpa enstaka nyheter. Tänk vilken marknad för rubriksättarna - som kunde få bonuslön för hur många som "köper" deras rubriker?
 
Och nu ska jag fånga dagen - redan onsdag. Det blir nog en vanlig dag på jobbet - gneta av från att-göra-listan. Ska dock försöka vara hemma senast 18 idag - hockey är njutbart att vila till. För övrigt ser jag framemot trevligt besök idag också - Alf från Vittangi.
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback