"Hård härskare"

2014-02-07 kl. 06.30 - och idag är det "Hård härskare" som har namnsdag - Rikard. Och så Dick som är dess nickname.
 
Har lite svårt att ta till mig att det är fredag - men så är det. Och blidväder idag också. Några ynka kallgrader. Bra för de som  ska besöka Jokkmokksmarknad - fast nästan lite osportsligt. Det SKA vara kallt på marnaden!
 
Kan inte skriva någon "avvikelse" för torsdagen. Kan inte påminna mig att det hände vare sig något riktigt kul - och dessbättre inte något riktigt sorgligt heller.
 
Idag kan man väl säga att tidningarna domineras av Jokkmokks marknad. Fantastisk bild på Kurirens etta av en liten sametjej som åker i renrajden. Blir nostalgisk då jag ser "lappmössan" - precis en sån hade jag som liten. Och skorna i renskinn - såna hade jag också. På den tiden fanns det att köpa - kanske det går att göra det på marknaden än? 
 
Trist att fyllan tydligen dominerade första kvällen - om eländet stannar vid några insydda fyllerister så kan man väl vara nöjd. Rubriken lite vilseledande. Nåja - nu stod det faktiskt småstökig när jag titta efter.
 
Har lite svårt att förstå vad sossarna tror sig vinna på att försöka bunta ihop SD med alliansen. Och Kurirens ledare idag avslöjar verkligen ihåligheten i det - ett svar på OA:s ledare från igår. Belysande. 
 
Och i NSD läser jag att det inte blir någon läkare till Harads vårdcentral som Torbjörn Lidberg lovat. Carl-Johan Westborg dementerar - men Torbjörn han litar på löften från Kent Ögren. Och stämmer inte dom så utlovar han rosornas krig!
 
Vilket redan utbrutit i Luleå - miljönämndens ordförande rasar igen - nu mot utvecklingskontoret som planerar icracing i norra hamnen. Blir spännande att se vem som vinner!
 
Nu har de skrämts för vargen så länge att det är svårt att tro att hen kommer den här gången heller . men igår skrev Sandhammar en krönika i ämnet. Dock kunde jag inte se att siamestvillingen Kuriren hade något liknande? Går de två skilda vägar? Klickade häromdagen på en länk på FB - som gick till VK - och möttes av ett plakat som erbjöd att köpa mig in. SÅ trist!
 
Nu är det bäst att jag tar tag i fredagen - innan den också tagit slut. Ser fraemot helgen - ska bli både basket, teater och födelsedagsfest. Och kanske lite jobb också - det är mycket nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback