"Everything is possible"

2014-01-13 kl. 06.30 - och idag är det Knut som har namnsdag. "Tjugondagknut" då ska julen ut - för er som har en massa pynt som ska bort. Själv släcker jag ljusstakar och stjärnor - om än motvilligt!
 
Är liksom tillbak på banan nu. Kom hem i lördags efter en fantastisk resa. Igår blev ett långt pass på jobbet. Skröt över att jetlaggad skulle då minsann inte jag bli. Och vad händer då? La mig vid 22-tiden - och när klockan "slog"  3 hade jag inte fått en blund i ögonen. Vaknade förstås lik förbålt 04.30 - efter att ha haft världens mardröm!
 
Men på med täckbyxor och anorak och ut och "mockade" lite snö. Minus 18 och fluffsnö. Tyst och mörkt - endast Ylva är vaken. Livet kan knappast bli bättre.
 
Kommer in och ska berätta detta på FB - och kommer inte ut på nätet. Vare sig via 4G modemet eller kabeln. Men nu har det löst sig.
 
Tidningarna inget att yvas över. Tunna, tunna - och inget upphetsande alls.
 
Nå nu kan iaf "oxveckorna" ta sin början. Själv ska jag försöka leva efter mottot "everything is possible". Måste ju vara någon mening med att jag hittade en silverring med den inskriptionen på en beach utanför Miami precis på nyårsdagen då det nya året började!!
 
Jag hoppas 2014 börjat bra för er också - och önskar er en god fortsättning! Ivrig att komma till jobbet blir det inte mer än så här idag. Kan väl komma en och annan reflektion från resan vad det lider. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback