Oskryp

2014-01-21 kl. 06.30 - och dagens namn är Agnes och Agneta. Grattis! 
 
Full rulle igår - och temport fortsätter väl till efter den 14 september - misstänker jag.Men då ska jag ju få extra allt av ledig tid - pensionärstillvaro!
 
På jobbet 8 och hem först strax för sju på kvällen. Tackar bästa kusinen för matleveransen i trappen - det blir dagens matlåda.
 
Det blev alltså inte många knop gjorda igårkväll - trots att jag iaf inte stördes av telefonen - glömde den på jobbet igen!!
 
Idag är det bara - 25 - rena blidvädret jämförelsevis! Tidningarna inhämtade - väldigt tunna idag. Och tänker att jag gnäller när det är tjocka också - ogillandes bilagor.
 
Tågkaoset dominerar båda tidningarna. Och nu är det inte nog med E10 och dess bekymmer - nu handlar det inte bara om dödensväg - utan nu är det dödensjärnväg också. Otäckt. 
 
Och i Kuriren testar man semlor - eller man och man. Jo just det man och man. Fem gubbar/grabbar är årets experter. Hur tänkte man här? Semlor inget för kvinnor?
 
Kuriren ger en glimt/hint om årets isdjur också. Idag ska det på plats i stadsparken. Kan nästan tro att det ÄR en igelkott - precis som Kuriren påstår?
 
Nu kör vi tisdag - hårt och idogt arbete ska ge resultat!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback