Långa bollar

2014-03-21, kl. 06.00 - och idag har Bengt namnsdag. Han som vi på skickade långa bollar på.ibörjan av 90-talet.
 
Det stod inte i min almanack - men enligt radion så var det glädjens dag igår - ni vet alla dagar med självaktning är någons och/eller någots dag. Ser att det minsann är FN som instiftat dagen - men alla "galna" dagar kan väl FN inte ha instiftat? Finns nog pirater på området!
 
Som dag räknad var den väl hyfsad - började ju mindre bra med restskatt på 10 315 kronor - men en Kenovint reducerade den till 10 305.
 
Jobbet gick väl hyfsat också - 8-18 kan väl anses som en rejäl arbetsdag. Bara halvstyrka på expen - Jens och Thomas på resa. Lugnt - enda besöket jag minns är postisen.
 
Känner mig vilse med de nya tidningarna - sökte namnsdagsbarnet i Kuriren - men hittade det inte. NSD fick hjälpa till att hitta Bengt. Men de känns redan rätt trevliga i upplägget. Ser att Östman flyttats till fredag - kan tänka att et ska unvdvikas att han förstör helgen för någon. Idag strör han salt i såren i sosserörelsen - men kan tycka att det är välförtjänt. Har själv svårt att se hur de revisorer som intygat riktigheten i uppgifterna kan få fria. Kan då inte vara något problem att bevisa att de skrivit på. Om inte det är falsktintygande vet då inte jag? Nog måste man väl få se något underlag så man vet vad man intygar riktigheten av?
 
Och fajten mellan ledarskribenterna fortsätter - idag svar från JE. Men även OA skriver om Facebook - men ur en annan synpunkt - energipriser och konkurrens. Får lära mig att den tillverkade idustrin har 25 öre lägre kwpris än tex facebook. Och att Finland konkurrerar med lägre energiskatter. Tycker det är underligt att EU tillåter det - borde det inte vara osund konkurrens?
 
Och så räddades Luleå hockey av gongongen - efter att ha legat under med 3-0 tog man hem segern mot Växjö i förlängningen. Jag lånade ut mina öron till radions hockeyreferat medan ögonen ägnade sig åt boken "tunna väggar" - den boken är iaf inte tunn - vare sig fysiskt eller innehållsmässigt.
 
Snöar för övrigt idag - och har lagt nästan 1 decimeter i natt. Men jag ska till tankläkaren 8.30 - så det får bli kvällsövning med snöskottningen. 
 
13.30 ska jag koppa upp mig på dygnsmätning av blodtrycket. Undrar om mätaren klarar både snöskottningen och Saras basketmatch i morgonbitti?
 
Ha en riktigt bra fredag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback