Seg morgon

2014-03-19. kl. 07.00 - och Josef och Josefina har namnsdag.
 
Har en otrolit seg morgon. Kom hem först vid midnatt och somnade nog inte förrän halvtvå. Klockan skulle ringa 5 - och jag misstänker att den gjort det också. Har inte hört ett smack utan vaknad tio i sex. Icke utbilad kan jag säga.
 
Men iaf en framgångsrik kväll i Gällivare  lista till kommunfullmäktige fastställd. Och det firades med en utsökt middag på O`Learys. Önskar jag kunde säga att bjöds på en utsökt hockeymatch också - men Luleå hockey låg under med 1-0 redan när vi kom dit. Iaf en upplevelse att höra det djuriska vrålet när Luleåhockey reducerad. Och spänningen fick vi på hemvägen i bilen - när Luleå hockey med 20 sekunder kvar kämpade vilt för att kvittera. Men tyvärr!
 
Bilen är i partiets tjänst idag. Jörgen släppte av mig och körde sen vidare hem till Södra Svartbyn. Idag hämtar han Jasenko vid tåget - och sen har de en heldag i Boden. 
 
Själv måste jag då halka mig ned till bussen - förhoppningsvis hinner jag med den 8.10. Men det förutsätter att jag släpper bloggen nu. Vill bara rekommendera Kurirens ledare till läsning - en uppläxning av OA:s ledare från igår. Klargörande! Om den nu finns utlagd - gårdagens fanns ju inte i tid. Men det lär ni märka.
 
Blir en rejält lång dag idag också. Nomineringsmöte med Luleå ikväll. Hoppas få träffa många sugna kandiater. Ha en riktigt bra onsdag - ni som hunnit med och fattar att det är den som är här!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback