Avstressande med blogg

Får ofta frågan hur jag hinner med att blogga. Jag är avundsjuk på dig, sa Maria S häromdagen, att du hinner blogga. Det är nog bara frågan om att prioritera. På samma sätta som cigararetten för många, många år sen var orsaken till att ta en paus så är bloggen det för mig nu. Och, du Maria, du har ju hunden - och då får du motion också! Bloggen ger på sin höjd flinka fingrar.

Det är så kul med Jokkmokk - från att vi förra valet knappt hade folk att sätta på listan - så blomstrar nu avdelningen som aldrig förr. Den 8 eller möjligen 9:e nya medlemmen i år kom idag!  Det motsvarar väl sisådär 100 medlemmar i Luleå. Och de har en kanonbra lista med många nya, kompetenta personer. Och då ska ni veta att  "di gamla" Annika, Christel, Diana, Gunilla och en del andra inte heller går av för hackor.

Har inte kommit till jobbet förrän 8 idag. Har packat för Skellefteå - springkläder också. Någon borde slå vad med mig - annars kommer jag nog hem med dessa ouppackade.

Ringde Anna-Greta på väg in och skrämde henne med att jag inte skulle komma - sjuk. Men kunde inte hålla mig längre. Fast det vore roligare att skoja med Thomas - som ju skulle se hela konferensen och årsmötet landa i knä på honom.

Eino Frikvist ringde nyss - nu har de färdig en lista i Pajala också. Där vi idag inte är representerade. Nu har vi bestämt årsmötesdag och ska forma färdigt ett kommunalt program, 30 maj. Och så ska Anna upp i början av augusti.

Det känns verkligen som om vi är ordentligt på Gi hela länet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback