Genrep

Och nu har vi varit och genrepat för kvällens övningar. Jag får givetvis inte avslöja någonting. Men så mycket kan jag säga -.genrepet gick alldeles för bra.

Och Gerd hade fixat sponsring av blomarrangemang och var som bäst igång med att blåsa ballonger. Hon har gjort ett jättejobb i arbetsgruppen. Och är en baddare på att fixa fester.

Det kommer i alla fall bli vackert och gör vi sen bort oss, vi gruppledare med våra vice - då blir det väl roligt också. Det blir väl jag som snavar med högklackeskorna - inte så lätt särskilt med ben där musklerna gör sig lite påminda efter blodomloppen.

Så har jag tänkt lite på Karl P och Yvonnes marknadsföring i dagens tidningar. Framtoningen är väl snarast att Yvonne ska bestämma på hemmaplan och Karl återgår till rollen som borgmästare. och egentligen passar han bättre i den rollen. Vi kan väl se till att han får bli oppositionens representant i presidiet så kan han i alla fall få vara vice borgmästare.

Nu kommer dagen att ramla på med seminariet klockan ett - sen blir det hem och svida om - sen ska vi träna en gång till med proffsen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback