Krismöte med centern i Kalix?

På Stefan Tornbergs blogg kan jag läsa att Stefan hade valplaneringsmöte i Kalix. Fast om jag vore det minsta konspiratoriskt lagd så skulle jag tro att det var krismöte. För på valmyndighetens sida kan alla som är lika nyfikna som jag kolla in på listorna som är beställda.

Och centern i Kalix hade vid deadline inte beställt någon lista. Nu vet jag att Kalix inte är centerns svagaste fäste så det beror nog på något som förhoppningsvis kommer att rättas till. Ni behövs ju i alliansen där!

För övrigt har jag i dessa valbeställartider noterat att partibyten för aktiva förtroendevalda ökat. Vi har åtminstone två personer som förra valet ställde upp på sosselistor - varav en riktigt aktiv.

I Jokkmokk har vi en särdeles bra lista. En av kandidaterna är värvad av moderaten Karl-Erik Brösth och en av socialdemokraten Inger Wikman Eriksson. En kom därför att moderaterna i Jokkmokk velade fram och tillbaka och den andra för att Inger Wikman Eriksson gjorde ett rejält magplask och hoppade på våran Christel i ett debattinlägg i Kuriren.

Folkpartiet har bra kommunlistor tycker jag. Vi kommer att gå till val med registrerade listor i 13 kommuner. Men även i Övertorneå har det nu börjat röra på sig - folk hör av sig och vill att vi ska gör en samling till och försöka. Så vi får se.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback