Lätt att hålla sig för skratt!

Och vem hetsar upp sig över "vårproppen"? Såg att Anna Gk i sitt uttalande om vårproppen påpekat att sossarna gör för lite mot arbetslösheten. Men det är väl de facto ännu värre. Sossarna gör allt de kan - men är uppbundna av sin socialistiska ideologi som inte räcker längre än att bjuda lite smågodis åt så många som möjligt - i tro att folket ska förledas av lite sötma.

 


Nä mina vänner, sossarna gör verkligen allt de kan - och dagens uppgivenhet och hopplöshet i samhället är ett resultat av det.

Karl Petersen intervjuades i radion och sa sig vara särskilt glad över de 1000 plusjobben för ungdomar. Men tala om skryt över vattuvälling. Jo, se vi har det ganska bra på många sätt men arbetslösheten bland ungdomar är för hög och då kommer plusjobben väl till pass, säger herr kommunalrådet. Men herre Gud, Karl P, vart kommer vi med 1000 plusjobb i landet. I runda svängar 30 i länet om vi fördelar efter befolkning. Och snällt avrundat uppåt ,9 st i Luleå. Jobb som inte en kvalificerar för A-kassa.

Det är lätt att hålla sig för skratt!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback