Många namnbyten i höst?

Inte så mycket nyheter idag på påskdagen. Olyckor som alltid såna här helgdagar, två ytterligare ungdomar som omkommit varav en 16 årig flicka som färdades i en stulen bil körd av en 15-årig pojke. Rattfylleri förstås.

I brist på nyheter så sätts SSU och deras skandaler i centrum på flera sätt. Peter Skeppström "avslöjas" som den som hotade poliser med justitieminister Tomas Bodström i samband med Anna Sjödin fallet. Nu ska arbetsgivaren SSU behandla ärendet och tidningar spekulerar i om han ska få sparken. men varför skulle han det när Anna Sjödin får fortsätta åka runt som om ingenting hänt.

Och vi vet ju sen medlemsfusket att kreativiteten är stor inom SSU. Nu har de (tillsammans med partiet?) kommit på valrörelsens häftigaste innovation; SSU ska inte förekomma som begrepp i valrörelsen - de ska kalla sig unga sossar.

Men varför nöja sig med namnbyte på SSU. Varför inte köra loppet fullt ut och byta namn på statsråd, generaldirektörer, fackpampar, lokala "sockenljus" och andra visat enastående prov på girighet och tassande i gränserna mot kriminalitet.


Ingen sol visar sig idag heller - så det blir en dag på jobbet idag.


Men innan det måste jag delge er en kulinarisk läckerhet som jag inmundigade sent i natt. Trundöbagarns Tunnknäcke. Men bregott, randig Kalles kaviar (lightvariant) och några skivor ost. Alltså sätt på vad ni vill men brödet måste bara njutas.


Kommentarer
Postat av: Gerd

Ylva !
Nu ska jag vara lite fräck -appropå" sätt på vad/vem ni vill".Var det Kalles ?

2006-04-17 @ 13:16:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback