Pajala nästa

Tänka att flugit till Pajala har jag aldrig gjort. Ja, möjligen då bildlikt = snabbilfärd. Fast den gjorde jag från Pajala 1981 - och det höll på att gå riktigt illa. Eller gick riktigt illa = totalkvaddad bil. Men jag och mats, Fpu-ombudsmannen helt oskadda.

Har skjutsat Thomas till Pajala flyget. Anna kom med plan från huvudstaden för att också äntra Pajala planet. Företagsbesök i Lovikka och Pajala med omnejd.

Så ansluter jag i Korpilombolo i kväll för möte där de bland annat ska fastställa kommunfullmäktigelista.

Blir väl sen hemkomst i kväll - ni är knappast vakna så det är lönt att jag önskar er god natt då. Men vem vet jag kanske har några nyheter från metropolen Korpilombolo som inte kan vänta till morgonen!

Kommentarer
Postat av: Ylva Mjärdell

På tal om Korpilombolo.
I 20 års åldern åkte vi till stora staden Stockholm och naturligtvis ville vi framstå som ytterst världsvana.På väg in mot centrum fr.Märsta sitter ett fyllo mitt emot mig och min kompis.Väskorna fint instuckna under sätena.Det kommer in människor med frisyrer inte utav denna världen.Ringar både här och där.Det var vi ju inte van vid fr.lilla Luleå på den tiden.Förmodligen är vi storögda och trots vår tystnad kan till slut inte fyllot som länge studerat oss hålla tyst längre.Med hög och skrovlig röst utbrister han till mig och Anita,....
- Ni kommer från Korpilombolo..VA !!
Anita och jag bara tittar på varandra och sedan börjar vi gapskratta.Så kan det gå när man är världsvan i sin ungdom !

2006-04-03 @ 17:35:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback