Prick åtta

Jag hotade ju med att sova länge - och jag drog mig faktiskt ändä till klockan 07.00. Men då blev längtan efter tidningarna för stor.

Och vad får man se - Thomas och Maria på stor färgbild på ettan. Och ett förfärligt kort på mig inne i tidningen - där jag grimaserar och stålkastaren har färgat håret orangeblommigt. Nå kul var det i alla fall. Och roligast var det i omklädningsrummet med 11 modeller förutom vi gruppledare. Trångt och varmt men vilket tempo dessa - företrädesvis - amatör mannekänger hade.

Efter vår show var det Belinda Bengtsson eller åsa Persson om ni så vill. Ettt bejublat framträdande - synd att högtaleriet var lite vajsing. Undrar just hur det funkade för personer med hörselapparater.

Själv höll jag mig utanför danslokalen mest hela kvällen - satt i soffgruppen utanför - och eftersom det var passagen in så passerade det hela tiden massor med människor jag kände - förutom partister förstås. Gamla barndomskompisar och ungdomsvänner - så det blev prat i kvadrat hela kvällen.

Och plötsligt som för Askungen var klockan slagen. Halv två! Så upp och hämta kappa och skor.

Det var skönt att få bort högklackeskorna.

Det var inte så mycket hett stoff i tidningarna i dag - men jag återkommer väl med lite lokalt nyhetstyckande senare.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback