Så luttrad så det blir bara ett snett leende

Hör på nyheterna i förmiddags om Stadskampens lotteri vars avkastning gått till socialdemokraternas valfond. Ja, herregud, man har blivit så luttrad av vad som kan komma från det håller i form av girighet och maktmissbruk så det blir bara ett snett leende i ensamheten. Tur för sossarnas att det inte anses riktigt rumsrent att bedriva negativ kampanj i Sverige. Alla affärer skulle räcka till många flygblad.

Men Nord Nytt hade ju hakat på detta och kom och ville ha ett uttalande. Inger Haupt frågade inledningsvis och jag var kritisk till det här. Borde väl förstås ha sagt nej - det borde i säg varit en större nyhet.

Från folkpartiet har vi varit negativa till att kommunen satsat pengar i detta tidigare år. Dock vet jag att både jag och Thomas blev förvånade förra året när Expressen skrev att kommunen satsat i storleksordninen 150 000 kronor. Vi kände inte igen att vi varit med om något sådant beslut. Men nu lär det väl komma upp till ytan om det duttats ut pengar på delegation.

En kul kuriosa detalj i sammanhanget är att Lennart Lindström var och gjorde ett antal idella timmar vid byggande av torpet (som var vinst i lotteriet). Undrar hur kul han tycker det är att ha bidragit till sossarnas valfond.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback